marți, 31 iulie 2012

Chfteluţe cu mărar

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Chfteluţe cu mărar 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara chiftelute cu marar.   
In ele gasiti ingrediente carne, vita, porc, marar, ceapa, cartofi, untura, vin,, sos, lamai. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

luni, 30 iulie 2012

Chfteluţe cu ciuperci

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Chfteluţe cu ciuperci

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara chiftelute cu ciuperci.   
In ele gasiti ingrediente carne, vita, porc, ceapa, cartofi, oua, patrunjel, faina, sos, ciuperci, lamai. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

Vinete umplute cu carne de vită

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Vinete umplute cu carne de vită 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara vinetele umplute cu carne de pui.   
In ele gasiti ingrediente carne, vita, vinete, ceapa, rosii, oua, cascaval, patrunjel. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

duminică, 29 iulie 2012

Legume cu carne de pui

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Legume cu carne de pui 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara legumele cu carne de pui.   
In ele gasiti ingrediente carne, pui, legume, ceapa, usturoi, tomate, morcovi, telina, patrunjel, ardei, varza. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

Fasole verde cu carne de porc

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Fasole verde cu carne de porc

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara fasolea verde cu carne de porc.    
In ele gasiti ingrediente carne, porc, fasole, verde, ceapa, rosii, faina, usturoi, patrunjel.  
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 

sâmbătă, 28 iulie 2012

Caşcaval la capac

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Caşcaval la capac 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara cascavalul la capac.    
In ele gasiti ingrediente cascaval, unt.  
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 

joi, 26 iulie 2012

Fazan la tavă

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Fazan la tavă 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara fazanul la tava.    
In ele gasiti ingrediente carne, fazan, slanina, afumata, zarzavat, untura, piper, verdeata.  
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 

miercuri, 25 iulie 2012

Mititei cu carne de vită

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Mititei cu carne de vită 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara mititeii cu carne de vita.    
In ele gasiti ingrediente carne, vita, porc, bicarbont, cimbru, usturoi, ardei, piper.  
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 

luni, 23 iulie 2012

Budincă de clătite cu carmel şi sos de lămâie

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Budincă de clătite cu carmel şi sos de lămâie

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara budinca de clatite cu carmel si sos de lamaie.    
In ele gasiti ingrediente clatite, carmel, sos, lamaie, lapte, zahar, oua, unt.  
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 

duminică, 22 iulie 2012

Budinca de clătite cu brânză şi sos de vanilie

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Budinca de clătite cu brânză şi sos de vanilie

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara budinca de clatite cu branya si sos de vanilie.    
In ele gasiti ingrediente branza, vaca, clatite, sos, vanilie, faina, lapte, oua, zahar, amidon.  
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 

sâmbătă, 21 iulie 2012

Budincă cu brânză de vaci

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Budincă cu brânză de vaci

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara budinca cu branza de vaci.    
In ele gasiti ingrediente branza, vaca, lapte, amidon, oua, vanilina, zahar, sirop.  
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 

vineri, 20 iulie 2012

Salata de conopidă

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Salata de conopidă 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara salta de conopida.    
In ele gasiti ingrediente conopida, ulei, otet, sare.  
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 

joi, 19 iulie 2012

Salata de ardei copţi

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Salata de ardei copţi 



Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara salta de ardei copti.    
In ele gasiti ingrediente ardei, otet, ulei, sare.  

Pui sote cu smântână

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Pui sote cu smântână

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara puiul sote cu smantana.     
In ele gasiti ingrediente carne, pui, smanatana, unt, ceapa, faina, lapte. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

miercuri, 18 iulie 2012

Pui sote cu conopidă

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Pui sote cu conopidă 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara puiul sote cu conopida.     
In ele gasiti ingrediente carne, pui, conopida, unt, ceapa, faina, smantana, lapte. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

Pui sote cu arpagic

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Pui sote cu arpagic

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara puiul sote cu arpagic.     
In ele gasiti ingrediente carne, pui, arpagic, unt, faina, smantana, lapte. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

luni, 16 iulie 2012

Pui în caserole

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Pui în caserole

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara pui in caserole.     
In ele gasiti ingrediente carne, pui, mazare, untura, margarina, costita, arpagic, ciuperci. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

Pui întreg în aspic

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Pui întreg în aspic

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara puiul intreg in aspic.     
In ele gasiti ingrediente carne, pui, ulei, aspic, castraveti, gogosari, oua, salata. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

duminică, 15 iulie 2012

Pui cu smântână

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Pui cu smântână



Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara puiul cu smanatna.     
In ele gasiti ingrediente carne, pui, smanatana, ulei, ceapa, faina. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

Ragut cu carne de pui

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Ragut cu carne de pui 



Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara ragut cu carne de pui.     
In ele gasiti ingrediente carne, pui, ceapa, ulei, tomate, fasole, morcovi, mazare, ardei. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

sâmbătă, 14 iulie 2012

Pui sote cu găluşte

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Pui sote cu găluşte 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara puii sote cu galuste.      
In ele gasiti ingrediente carne, pui, unt, ceapa, smantana, faina, oua, patrunjel.  
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 

Muşchi de porc la frigare, împănat cu slănină, usturoi şi mălai

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Muşchi de porc la frigare, împănat cu slănină, usturoi şi mălai 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara muschii de porc la frigare, cu slanina, usturoi si malai.      
In ele gasiti ingrediente carne, porc, muschi, slanina, usturoi, malai.  
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 

vineri, 13 iulie 2012

Crochete din carne de porc cu pireu de cartofi

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate. 

Crochete din carne de porc cu pireu de cartofi 



Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara crochetele din carne de porc cu pireu de cartofi.      
In ele gasiti ingrediente carne, porc, cartofi, unt, faina, pesmet, oua, lapte piper.  

Pilaf oriental cu carne de porc

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Pilaf oriental cu carne de porc 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara pilaful oriental cu carne de porc.      
In ele gasiti ingrediente carne, porc, urez, unt, ceapa, rosii, ardei, tomate, vin, usturoi, supa oase.  
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 

miercuri, 11 iulie 2012

Ciuperci cu carne de porc

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate. 

Ciuperci cu carne de porc

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara ciupercile cu carne de porc     
In ele gasiti ingrediente carne, porc, ciuperci, piper, vin, sos brun, patrunjel.  
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 

Papricaş din rinichi de porc cu orez

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Papricaş din rinichi de porc cu orez

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara papricasul din rinichi de porc cu orez.     
In ele gasiti ingrediente carne, porc, rinichi, orez, ceapa, ardei, boia, orez, faina, piper, vin.  
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 

duminică, 8 iulie 2012

Castraveţi cu carne de porc

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Castraveţi cu carne de porc 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara castravetii cu carne de porc.     
In ele gasiti ingrediente carne, porc, castraveti, untura, tomate, ceapa, faina, boia, marar, rosii.  
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 

Cârnaţi de porc proaspeţi

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Cârnaţi de porc proaspeţi 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara carnatii de porc proaspeti.     
In ele gasiti ingrediente carne, porc, vita, grasime, usturoi, piper, cimbru, sare.  
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 

Cotlet de porc bihorean

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Cotlet de porc bihorean 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara cotletul de porc bihorean. In reteta gasiti ingrediente carne, porc, cotlet, ceapa, patrunjel, tomate, faina, oua, vin, chiman. 

Cotlet de porc vânătorec

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Cotlet de porc vânătorec 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara cotletul de porc vanatoresc.     
In ele gasiti ingrediente carne, porc, cotlet, slanina afumata, ceapa, morcovi, rosii, orez, ardei, cartofi, smantana.  
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 

sâmbătă, 7 iulie 2012

Cotlet de porc grădinăresc

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate. 

Cotlet de porc grădinăresc 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara cotletul de porc gradinaresc.     
In ele gasiti ingrediente carne, porc, cotlet, unt, morcovi, fasole verde, mazare verde, conopida, rosii.  
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 

Cartofi franţuzeşti cu pulpă de porc

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Cartofi franţuzeşti cu pulpă de porc 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara cartofii frantuzesti cu pulpa de porc.     
In ele gasiti ingrediente carne, porc, pulpa, cartofi, faina, unt, oua, lapte, smantana, cascaval.  
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 

vineri, 6 iulie 2012

Cartofi cu cotlet de porc la cuptor

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.



Cartofi cu cotlet de porc la cuptor 



Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara cartofii cu cotlet de porc la cuptor    
In ele gasiti ingrediente carne, porc, cotlet, cartofi, faina, lapte, oua, smantana, cascaval.  
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 

Cartofi cu ciolan de porc

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.




Cartofi cu ciolan de porc 


Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara cartofii cu ciolan.    
In ele gasiti ingrediente carne, porc, ciolan, cartofi, ceapa, untura, rosii, piper, patrunjel.  
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 

joi, 5 iulie 2012

Musaca de legume Grădinar

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Musaca de legume Grădinar 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara musacaua de legume Gradinar.    
In ele gasiti ingrediente legume, untura, ceapa, orez, morcovi, telina, varza, dovlecei, cartofi, rosii, fasole.  
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

Budincă din macaroane cu şuncă

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Budincă din macaroane cu şuncă 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara budinca din macaroane cu sunca.    
In ele gasiti ingrediente macaroane, sunca, oua, smantana, faina, sos, tomat, pesmet.  
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

Budincă cu ciuperci

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Budincă cu ciuperci 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara budinca cu ciuperci.    
In ele gasiti ingrediente ciuperci, unt, ulei, faina, lapte, patrunjel, piper, smantana.  
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

miercuri, 4 iulie 2012

Şniţel din legume

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Şniţel din legume 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se snitelul de legume.    
In ele gasiti ingrediente legume, cartofi, morcovi, mazare, fasole, varza, telina, patrunjel, oua, faina, pesmet, unt.  
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

marți, 3 iulie 2012

Roşii umplute cu orez

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Roşii umplute cu orez 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara rosiile umplute cu orez.    
In ele gasiti ingrediente rosii, orez, ulei, ceapa, morcovi, pastrarnac, tomate, zahar, marar, piper.  
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

duminică, 1 iulie 2012

Sarmale cu orez în foi de varză

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Sarmale cu orez în foi de varză 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara sarmelele cu orez in foi de varza.    
In ele gasiti ingrediente orez, varza, untura, tomate, morcovi, ceapa, boia, stafide, patrunjel.  
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

Spanac cu ciuperci gratinate

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Spanac cu ciuperci gratinate 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara spanacul cu ciuperci gratinate.    
In ele gasiti ingrediente spanac, ciuperci, unt, faina, oua, lapte, pesmet.  
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.