joi, 30 august 2012

Clătite umplute cu carne de pui

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Clătite umplute cu carne de pui 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara clatitele umplute cu carne de pui.
In ele gasiti ingrediente carne, pui, faina, lapte, oua, unt, cascaval, patrunjel, smantana, ulei. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

Spaghete cu brânză de vaci

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate

Spaghete cu brânză de vaci

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara spaghetele cu branza de vaci.
In ele gasiti ingrediente spaghete, branza, vaci, unt, sare. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

marți, 28 august 2012

Musaca din macaroane

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Musaca din macaroane 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara musacaua din macaroane.
In ele gasiti ingrediente carne, vita, macaroane, untura, ceapa, faina, oua, cascaval, sos, iaurt. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

Musaca din ţelină

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Musaca din ţelină

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara musacaua din telina.
In ele gasiti ingrediente carne, vita, telina, faina, oua, piper, rosii, sare, ceapa. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

duminică, 26 august 2012

Musaca din vinete şi iaurt

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Musaca din vinete şi iaurt

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara musacaua de vinete si iaurt.
In ele gasiti ingrediente carne, vita, vinete, iaurt, untura, ceapa, rosii, oua, faina, ăesmet, patrunjel. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

sâmbătă, 25 august 2012

Musaca din dovlecei

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Musaca din dovlecei 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara musacaua de dovlecei.
In ele gasiti ingrediente carne, vita, dovlecei, untura, ceapa, rosii, oua, faina, cascaval, pesmet. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

Budincă de cartofi cu carne de vită

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Budincă de cartofi cu carne de vită 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara budinca de cartofi cu carne de vita.
In ele gasiti ingrediente carne, vita, cartofi, supa, oase, ceapa, usturoi, ulei, faina, paine, cascaval. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

joi, 23 august 2012

Macaroane cu sos tomat

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Macaroane cu sos tomat 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara macaroanele cu sos tomat.
In ele gasiti ingrediente macaroane, sos, tomate, cascaval, sare. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

miercuri, 22 august 2012

Macaroane cu brânză

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Macaroane cu brânză 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara macaroanele cu branza.
In ele gasiti ingrediente macaroane, branza, telemea, oi, ulei, sare. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

marți, 21 august 2012

Rivoli cu carne de pui gratinaţi

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Rivoli cu carne de pui gratinaţi

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara rivoli cu carne de pui gratinati.
In ele gasiti ingrediente carne, pui, faina, oua, unt , cascaval, spanac, ceapa. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

luni, 20 august 2012

Ravioli cu carne de vită şi sos tomat

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Ravioli cu carne de vită şi sos tomat 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara rivoli cu carne de vita si sos tomat.
In ele gasiti ingrediente carne, vita, tomate, sos, faina, oua, unt, cascaval, ceapa, patrunjel. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

Sarmale cu carne de pui în foi de varză

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Sarmale cu carne de pui în foi de varză

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara sarmalele din carne de vita in foi de varza.
In ele gasiti ingrediente carne, vita, varza, ceapa, tomate, boia, orez, rosii, cimbru, piper. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

duminică, 19 august 2012

Cotlet de porc cu macaroane şi usturoi

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Cotlet de porc cu macaroane şi usturoi 



Retetar cum se prepară cotletul de porc cu macaroane si usturoi. 
In ele gasiti ingrediente cum sunt carne, porc, cotlet, macaroane, usturoi, lapte, faina, cascaval, piper, bulion, cartofi, unt. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 

sâmbătă, 18 august 2012

Şniţel umplut, tirolez

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Şniţel umplut, tirolez 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara snitelul umplut, tirolez.   
In ele gasiti ingrediente carne, vita, antricot, oua, ulei, faina, piper, morcovi, smantana, cartofi, ceapa, patrunjel, dafin. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

vineri, 17 august 2012

Ostropel cu carne de vită

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Ostropel cu carne de vită 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara ostropelul cu carne de vita.   
In ele gasiti ingrediente carne, vita, ceapa, morcovi, pastarnac, faina, tomate, usturoi, cartofi. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

joi, 16 august 2012

Sarmale din carne de vită în foi de varză

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Sarmale din carne de vită în foi de varză 



Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara sarmalele din carne de vita in foi de varza.   
In ele gasiti ingrediente carne, vita, varza, ceapa, tomate, boia, orez, rosii, cimbru, piper. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

miercuri, 15 august 2012

Ruladă cu brânză

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Ruladă cu brânză 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara rulada cu branza.   
In ele gasiti ingrediente branza, telemea oi, untura, faina, oua, griș, smantana. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

Gogoşari umpluţi cu salată de crudităţi

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Gogoşari umpluţi cu salată de crudităţi 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara gogosarii umpluti cu salta de cruditati.   
In ele gasiti ingrediente gogosari, morcovi, telina, sfecla, ridichi, gulii, varza, ardei, lamai, branza, smantana. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

marți, 14 august 2012

Salată din crudităţi cu iaurt

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Salată din crudităţi cu iaurt 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara salata cruditati cu iaurt.   
In ele gasiti ingrediente iaurt, telina, morcovi, mere, lamai, piper. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

duminică, 12 august 2012

Salată din fasole verde

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Salată din fasole verde 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara salata din fasole verde.   
In ele gasiti ingrediente fasole verde, usturoi, otet, ulei, marar. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

Salata din legume prospete cu maioneză

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Salata din legume prospete cu maioneză 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara salata din legume prospete cu maioneza.   
In ele gasiti ingrediente legume, maioneza, cartofi, castraveti, ardei, morcovi, rosii, oua, mustar, piper. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

sâmbătă, 11 august 2012

Sos cu mujdei de usturoi

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Sos cu mujdei de usturoi 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara sosul cu mujdei de usturoi.    
In ele gasiti ingrediente mujdei de usturoi, supa, carne, peste.  
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 

vineri, 10 august 2012

Sos de mere

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Sos de mere

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara sosul de mere.   
In ele gasiti ingrediente mere, unt, faina, smantana, zahar, lamaie. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

joi, 9 august 2012

Sos Madera

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Sos Madera 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara sosul Madera.   
In ele gasiti ingrediente esenta oase, vin rosu, coniac, unt, piper. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

marți, 7 august 2012

Sos vânătoresc pentru fripturi înăbuşite

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Sos vânătoresc pentru fripturi înăbuşite

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara sosul vanatoresc pentru fripturi inabusite.   
In ele gasiti ingrediente carne, vanat, tomate, ceapa, morcovi, pastarnac, ciuperci, vin. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

luni, 6 august 2012

Biftec berlinez cu ceapă părăjită

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Biftec berlinez cu ceapă părăjită 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara biftecul berlinez cu ceapa prajita.   
In ele gasiti ingrediente carne, vita, porc, ceapa, faian, paine, oua, ulei, cartofi. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

Ţelină umplută cu carne de pui

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Ţelină umplută cu carne de pui 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara varza cu carne tocata de porctelina cu carne de pui.   
In ele gasiti ingrediente carne, pui, telina, patrunjel, faina, ceapa, orez, mazare, lapte. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

duminică, 5 august 2012

Varză cu carne tocată de porc

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Varză cu carne tocată de porc 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara varza cu carne tocata de porc.   
In ele gasiti ingrediente carne, porct, tocata, varza, orez, ceapa, tomate, grasime, iaurt, smantana, boia. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

Macaroane cu ciuperci şi sos tomat

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Macaroane cu ciuperci şi sos tomat 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara macaroanele cu ciuperci si sos tomat.    
In ele gasiti ingrediente macaroane, ciuperci, sos, tomate, cascaval, sare.  
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 

sâmbătă, 4 august 2012

Ardei umpluţi

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Ardei umpluţi 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara ardeii umpluti.   
In ele gasiti ingrediente carne, vita, porc, ardei, rosii, ulei, orez, ceapa, oua, faian, tomate, zahar, patrunjel, morcovi, iaurt. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

joi, 2 august 2012

Carne tocată în foietaj

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Carne tocată în foietaj 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara carnea tocata in foietaj.   
In ele gasiti ingrediente carne, vita, ceapa, foietaj crud, pesmet, oua, cascaval, unt. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

miercuri, 1 august 2012

Pui cu conopidă

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Pui cu conopidă 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara puii cu conopida.   
In ele gasiti ingrediente carne, pui, concopida, ulei, ceapa, faina, morcovi, patrunjel, rosii. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.