miercuri, 31 octombrie 2012

Ciuperci la grătar

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Ciuperci la grătar 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara ciupercile la gratar.
In ele gasiti ciuperci, ulei, patrunjel, unt, piper, sare, .
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

luni, 29 octombrie 2012

Friptură din carne de pui la tavă

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Friptură din carne de pui la tavă 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara friptura din carne d epui la tava.
In ele gasiti carne, pui, ulei, sare.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

duminică, 28 octombrie 2012

Muşchi de porc împănat

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Muşchi de porc împănat 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara muschiul de porc impanat.
In ele gasiti carne, porc, muschi, slanina, usturoi, malai.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

sâmbătă, 27 octombrie 2012

Mămăliguţă pripită

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Mămăliguţă pripită 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara mamaliga pripita.
In ele gasiti malai, sare, apa.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

vineri, 26 octombrie 2012

Mămăliguţă pripită din mălai extra

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Mămăliguţă pripită din mălai extra 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara mamaliga pripita din malai extra.
In ele gasiti malai, extra, sare, apa.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

joi, 25 octombrie 2012

Mămăligă românească, din mălai extra

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Mămăligă românească, din mălai extra 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara mamaliga romanesca .
In ele gasiti malai, extra, sare, apa.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

marți, 23 octombrie 2012

Pilaf

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Pilaf



Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara pilaful.
In ele gasiti orez, supa, ulei, ceapa, piper, patrunjel.

Cotlet de porc cu sos de lămâine, a la grec

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Cotlet de porc cu sos de lămâine, a la grec

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara cotlet de porc cu sos de lamaie, a la grec.
In ele gasiti carne, porc, cotlet, sos, lamaie, moecovi, telină, faina, oua, orez.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

duminică, 21 octombrie 2012

Salată bulgărească din ciuperci

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Salată bulgărească din ciuperci

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara salata bulgareasca din ciuperci.
In ele gasiti ciuperci, otet, ulei, usturoi, piper, dafin.

Salată de ardei copţi

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Salată de ardei copţi 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se preparasalata de ardei copti.
In ele gasiti ardei, copti, gras, ulei, otet, sare.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

sâmbătă, 20 octombrie 2012

Varză roşie înăbuşită, călită

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Varză roşie înăbuşită, călită 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara varza rosie inabusita, calita.
In ele gasiti varza, rosie, alba, untura, zahar, smantana, ulei.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

joi, 18 octombrie 2012

Escalop de porc, bănăţean

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Escalop de porc, bănăţean 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara escalop de porc, banatean.
In ele gasiti carne, porc, pulpa, spata, faina, paine, oua, patrunjel.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

miercuri, 17 octombrie 2012

Gutui cu carne de porc

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Gutui cu carne de porc

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara gutui uc carne de porc.
In ele gasiti carne, porc, piept, faina, zahar, ulei, sare.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

marți, 16 octombrie 2012

Legume cu cotlet de porc, jardinier

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Legume cu cotlet de porc, jardinier 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara legumele cu cotlet de porc.
In ele gasiti carne, porc, cotlet, legume, morcovi, mazare, fasole, cartofi.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

luni, 15 octombrie 2012

Orez cu ciolan de porc

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Orez cu ciolan de porc

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara orez cu ciolan de porc.
In ele gasiti carne, porc, ciolan, orez, rasol, ceapa, faina, smantana.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

Popiete din carne de porc

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Popiete din carne de porc

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara rinichi popăiete cu carne de porc.
In ele gasiti carne, porc, pulpa, spata, costita, castraveti, ceapa, oua, mustar.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

duminică, 14 octombrie 2012

Pui parizian

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Pui parizian 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara rinichi pui parizian.
In ele gasiti carne, pui, oua, faina, ulei, cartofi, patrunjel.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

sâmbătă, 13 octombrie 2012

Rinichi de porc cu macaroane

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Rinichi de porc cu macaroane

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara rinichi de porc cu macaroane.
In ele gasiti carne, porc, rinichi, macaroane, morcovi, patrunjel, ceapa, faina. mustar.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

vineri, 12 octombrie 2012

Sote cu carne de porc în foietaj

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Sote cu carne de porc în foietaj 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara sote cu carne de porc in foietaj.
In ele gasiti carne, porc, foietaj, ceapa, tomate, vin, ciuperci, oua, boia, cimbru.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

joi, 11 octombrie 2012

Supă gulaş

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Supă gulaş 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara supa gulas.
In ele gasiti carne, vita, ceapa, tomate, cartofi, ulei, faina, oua, chimen.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

miercuri, 10 octombrie 2012

Supă din carne de vită cu găluşte

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Supă din carne de vită cu găluşte 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara supa din carne de vita cu galuste.
In ele gasiti carne, vita, galuste, morcovi, patrunjel, telina, ceapa, braza, oua, cascaval.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

Supă din carne de pui şi găluşte

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Supă din carne de pui şi găluşte 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara supa din carne de pui si galuste.
In ele gasiti carne, pui, galuste, morcovi, pastarnac, telina, ceapa, griș, oua.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

luni, 8 octombrie 2012

Supă din carne de pui cu tăiţei

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Supă din carne de pui cu tăiţei

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara supa din carne de pui cu taitei.
In ele gasiti carne, pui, taitei, morcovi, pastarnac, telina, ceapa, patrunjel.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

duminică, 7 octombrie 2012

Supă din carne de găină cu zdremţe

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Supă din carne de găină cu zdremţe 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara supa din carne de gaina cu zdremte.
In ele gasiti carne, gaina, patrunjel, pastarnac, telina, ceapa, faina, oua.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

Supă cu tăiţei şi cartofi

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Supă cu tăiţei şi cartofi 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara supa cu taitei si cartofi.
In ele gasiti taitei, cartofi, ceapa, ulei, tomate, pipaer, patrunjel.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

sâmbătă, 6 octombrie 2012

Cremă cu macaroane

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Cremă cu macaroane 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara crema cu macaroane.
In ele gasiti macaroane, margarina, lapte, faina, oua, cascaval, supa.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

vineri, 5 octombrie 2012

Ciorbă ardelenească cu carne de miel

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Ciorbă ardelenească cu carne de miel 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara ciorba ardeleneasca cu carne de miel.
In ele gasiti carne, miel, ceapa, morcovi, telina, tarhon, patrunjlel, smantana, oua.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

miercuri, 3 octombrie 2012

Ciorbă ţărănească cu carne de mânzat

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Ciorbă ţărănească cu carne de mânzat 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara ciorba taraneasca cu carne de manzat.
In ele gasiti carne, manzat, patrunjel, telina, ceapa, bors, cartofi, ardei, rosii, leustean, mazare, fasole, tomate, patrunjel.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

marți, 2 octombrie 2012

Ciorbă ardelenească cu carne de mânzat

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Ciorbă ardelenească cu carne de mânzat 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara ciorba ardelenească cu carne de manzat.
In ele gasiti carne, manzat, ceapa, patrunjel, tarhon, morcovi, smantana, orez, oua.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

Supă poloneză cu roşii

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Supă poloneză cu roşii 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara supa poloneza cu rosii.
In ele gasiti rosii, zahar, faina, oua, telina, patrunjel, ardei, tomate.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

luni, 1 octombrie 2012

Supă din legume

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Supă din legume 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara supa de legume.
In ele gasiti ingrediente legume, oase, cartofi, ceapa, morcovi, telina, patrunjel, pastarnac, varza, mazare.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.