vineri, 30 noiembrie 2012

Tocană de legume călugărească

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Tocană de legume călugărească 

Reţeta – Tocana de legume calugareasca  - se prepara folosind ingredientele; legume, ceapa, morcovi, telina, ciuperci, cartofi, masline, orez, arpagic.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

miercuri, 28 noiembrie 2012

Varză cehă

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Varză cehă 

Reţeta – Varza ceha  - se prepara folosind ingredientele; varza, ceapa, faina, maghiran, zahar, untura.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

marți, 27 noiembrie 2012

Varză cu tăiţei

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Varză cu tăiţei 

Reţeta – Taitei cu varza  - se prepara folosind ingredientele; varza, taitei, faina, oua, piper.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

Vinete împănate

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Vinete împănate 

Reţeta – Vinete impanate  - se prepara folosind ingredientele; vinete, ceapa, ulei, patrunjel, usturoi, vin, tomate, telina.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

duminică, 25 noiembrie 2012

Vinete provincial

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Vinete provincial 

Reţeta – Vinete provincial  - se prepara folosind ingredientele; vinete, rosii, ulei, ceapa, usturoi, patrunjel, panie.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

Vrăbioară de vită la tavă

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Vrăbioară de vită la tavă 

Reţeta – Vrabioara de vita la tava  - se prepara folosind ingredientele; carne, vita, vrabioara, ulei, piper, sare.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

sâmbătă, 24 noiembrie 2012

Caltaboşi cu orez şi stafide

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Caltaboşi cu orez şi stafide 

Reţeta – Clatabosi cu orez si stafide  - se prepara folosind ingredientele; carne, porc, grasime, ceapa, orez, untura, piper, stafide, zahar morcovi.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

joi, 22 noiembrie 2012

Cârnaţi afumaţi de cerb

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Cârnaţi afumaţi de cerb

Reţeta – Carnati afumati de cerb  - se prepara folosind ingredientele; carne, cerb, vita, porc, grasime, usturoi, boia, piper, ardei, sare.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

miercuri, 21 noiembrie 2012

Cotlet de mistreţ afumat

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Cotlet de mistreţ afumat 

Reţeta – Cotlet de mistret afumat  - se prepara folosind ingredientele; carne, mistret, cotlet, usturoi, boia, silistra.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

marți, 20 noiembrie 2012

Meţvuşt

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Meţvuşt 



Reţeta – Metvust  - se prepara folosind ingredientele; carne, porc, grasime, piper, sare, mate.

luni, 19 noiembrie 2012

Mititei cu carne de vită şi oaie

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Mititei cu carne de vită şi oaie 

Reţeta – Mititei cu carne de vita si oaie - se prepara folosind ingredientele; carne, vita, oaie, bicarbonat, cimbru, usturoi, ardei.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

duminică, 18 noiembrie 2012

Muşchi ţigănesc de mistreţ

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Muşchi ţigănesc de mistreţ 

Reţeta – Muschi tiganesc de mistret - se prepara folosind ingredientele; carne, mistret, vita, muschi, pulpa, usturoi, piper, boia, zahar, silistra.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

Pastramă de căprioară

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Pastramă de căprioară

Reţeta – Pstrama de caprioara - se prepara folosind ingredientele; carne, caprioara, pulpa, spata, slanina, zahar, usturoi, boia, piper, silistra.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

sâmbătă, 17 noiembrie 2012

Patramă de mistreţ

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Patramă de mistreţ 

Reţeta – Pastrama de mistret - se prepara folosind ingredientele; carne, mistret, slanina, afumata, zahar, usturoi, boia, piper.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

joi, 15 noiembrie 2012

Patricieni

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Patricieni 

Reţeta – Patricieni - se prepara folosind ingredientele; carne, vita, porc, grasime, usturoi, piper, cimbru.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

miercuri, 14 noiembrie 2012

Ruladă de căprioară

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Ruladă de căprioară 

Reţeta – Rulada de caprioara - se prepara folosind ingredientele; carne, caprioara, vita, piept, porc, gusa, limba, piper, boia.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

marți, 13 noiembrie 2012

Tobă de mistreţ

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Tobă de mistreţ 

Reţeta – Toba de mistret - se prepara folosind ingredientele; carne, porc, mistret, pulpa, picioare, rasol, limba, sorici, piper.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

Tocană cu carne de pui

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Tocană cu carne de pui 

Reţeta – Tocană cu carne de pui - se prepară folosind ingredientele; carne, pui, ceapa, usturoi, ardei, rosii, faina, boia, vin.

Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

duminică, 11 noiembrie 2012

Carne de porc cu sos de smântână

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Carne de porc cu sos de smântână 

Reţeta – Crane de porc cu sos de smantana - se prepară folosind ingredientele; carne, porc, smantana, sos, ceapa, boia, sare.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

sâmbătă, 10 noiembrie 2012

Conopidă cu carne de porc

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Conopidă cu carne de porc 

Reţeta – Conopida cu carne de porc - se prepară folosind ingredientele; carne, porc, conopida, ceapa, faina, tomate, piper, morcovi, pastarnac.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

Cotlet de porc bănăţean

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Cotlet de porc bănăţean 

Reţeta – Cotlet de porc banatean - se prepară folosind ingredientele; carne, porc, cotlet, unt, smantana, faina, lapte, cepa, cartofi, lamaie, boia.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

joi, 8 noiembrie 2012

Cotlet de porc sârbesc

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Cotlet de porc sârbesc 

Reţeta – Cotlet de porc sarbesc - se prepară folosind ingredientele; carne, porc, cotlet, ceapa, rosii, ardei, orez, boia.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

miercuri, 7 noiembrie 2012

Crochete cu carne de porc

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Crochete cu carne de porc 

Reţeta – Crochete cu carne de porc - se prepară folosind ingredientele; carne, porc, paine, usturoi, ceapa, patrunjel, oua, faina, pesmet.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

Ficat papricat de porc cu smântână şi găluşte

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Ficat papricat de porc cu smântână şi găluşte 

Reţeta – Ficat prpricat de porc cu smantana si galuste - se prepară folosind ingredientele; ficat, porc, galuste, smantana, boia, faina, oua, vin.

Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

luni, 5 noiembrie 2012

Escalop de porc Zingara

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Escalop de porc Zingara 

Reţeta – Escalop de porc Zingara - se prepară folosind ingredientele; carne, porc, pulpa, spata, sunca, unt, ciuperci, faina.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

Găluşte cu rinichi de porc

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Găluşte cu rinichi de porc

Reţeta – Galuste cu rinichi de porc - se prepară folosind ingredientele; rinichi, porc, galuste, ceapa, faina, zahar, oua, paine, smantana, vin.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

duminică, 4 noiembrie 2012

Sote din carne de porc cu mămăliguţă

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Sote din carne de porc cu mămăliguţă 

Reţeta – Sote din carne de porc cu mămăligă - se prepară folosind ingredientele; carne, porc, mamaliga, ceapa, usturoi, tomate, piper, vin supa.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

sâmbătă, 3 noiembrie 2012

Antricot de porc la grătar

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Antricot de porc la grătar 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se antricotul d eporc la gratar.
In ele gasiti carne, porc, antricot.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

vineri, 2 noiembrie 2012

Frigărui din carne de porc şi berbec

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Frigărui din carne de porc şi berbec

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara frigarui din carne de porc si berbec.
In ele gasiti carne, porc, berbec, pulpa, carnati, cabanos, costita, afumata, rosii, ceapa.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

joi, 1 noiembrie 2012

Mămăligă românească

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Mămăligă românească 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara mamaliga romaneasca.
In ele gasiti malai, sare.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.