luni, 2 iunie 2014

Ciorbă bănăţeană cu carne de iepure

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Ciorbă bănăţeană cu carne de iepure


Reţeta – Ciorbă banateana cu carne de iepure –  se prepara folosind ingredientele; carne, iepure, morcovi, patrunjel, tarhon, cimbru.    
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

duminică, 1 iunie 2014

Ciorbă cu carne de berbec şi legume

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Ciorbă cu carne de berbec şi legume 


Reţeta – Ciorbă cu carne de berbec si legume –  se prepara folosind ingredientele; ceapa, ardei, carne, brerbec, leustean, patrunjel, rosii.    
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

Ciorbă ţărănească din legume

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Ciorbă ţărănească din legume  


Reţeta – Ciorbă taraneasca cu legume –  se prepara folosind ingredientele; ceapa, ardei, rosii, patrunjel, cartofi, orez, boia, mazare.    
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.