joi, 31 iulie 2014

Conopidă cu smântână

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Conopidă cu smântână 


Reţeta – Conopidă cu smântână –  se prepara folosind ingredientele; conopida, smantana, faina, ceapa, patrunjel.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

Cartofi umpluţi

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Cartofi umpluţi 

Reţeta – Cartofi umpluţi –  se prepara folosind ingredientele; cartofi, telemea, margarina, ulei, patrunjle, boia, chimen.

sâmbătă, 26 iulie 2014

Chfteluţe cu sos de smântână

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Chfteluţe cu sos de smântână 


Reţeta – Chfteluţe cu sos de smântână –  se prepara folosind ingredientele; smantana, carne, vita, porc, ceapa, oua, faina.  
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

Varză umplută cu carne de vită

Reţete, gramaje şi mod de prepararea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Varză umplută cu carne de vită


Reţeta – Varză umplută cu carne de vită –  se prepara folosind ingredientele; carne, vita, varza, orez, ceapa, smantana, piper.  
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

Castraveţi umpluţi

Reţete, gramaje şi mod de prepararea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Castraveţi umpluţi 


Reţeta – Castraveţi umpluţi –  se prepara folosind ingredientele; carne, vita, porc, castraveti, orez, rosii, ceapa, tomate.  
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

joi, 24 iulie 2014

Perişoare cu verdeaţă

Reţete, gramaje şi mod de prepararea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Perişoare cu verdeaţă 


Reţeta – Perişoare cu verdeaţă –  se prepara folosind ingredientele; carne, vita, porc, paine, oua, smantana, marar.  
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

miercuri, 23 iulie 2014

Chifteluţe cu sos de vin

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Chifteluţe cu sos de vin 


Reţeta – Chifteluţe cu sos de vin –  se prepara folosind ingredientele; carne, vita, vin, porc, cartofi, oua, faina, ceapa.  
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

Chifteluţe cu tarhon

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Chifteluţe cu tarhon 


Reţeta – Chifteluţe cu tarhon –  se prepara folosind ingredientele; carne, vita, tarhon, porc, ceapa, cartofi, oua.  
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

luni, 21 iulie 2014

Budincă din carne cu sos de legume

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Budincă din carne cu sos de legume 

Reţeta – Budincă din carne cu sos de legume –  se prepara folosind ingredientele; carne, vita, faina, lapte, morcovi, telina, unt, ceapa.  
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

Rulou din carne tocată de porc în suc propriu

Reţete, gramaje şi mod de prepararea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Rulou din carne tocată de porc în suc propriu

Reţeta – Rulou din carne tocată de porc în suc propriu –  se prepara folosind ingredientele; carne, porc, oua, ceapa, patrunjel, morcovi, piper, smantana.  
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

duminică, 20 iulie 2014

Musaca din vinete

Reţete, gramaje şi mod de prepararea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Musaca din vinete 


Reţeta – Musaca din vinete –  se prepara folosind ingredientele; vinete, carne, vita, rosii, oua, lapte.  
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

sâmbătă, 19 iulie 2014

Clătite cu carne

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Clătite cu carne 


Reţeta – Clătite cu carne –  se prepara folosind ingredientele; carne, vita, ulei, lapte, oua, smantana  

vineri, 18 iulie 2014

Rulada din carne de vită cu ficăţei de pasăre

Reţete, gramaje şi mod de prepararea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Rulada din carne de vită cu ficăţei de pasăre 


Reţeta – Pârjoale din carne de vită cu ficăţei de pasăre –  se prepara folosind ingredientele; carne, vita, pasare, ficatei, oua, ulei, faina, lapte, cartofi.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

joi, 17 iulie 2014

Chifteluţe marinate

Reţete, gramaje şi mod de prepararea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Chifteluţe marinate 


Reţeta – Chiftele marinate –  se prepara folosind ingredientele; carne, vita, cartofi ceapa, paine, oua, patrunjel.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

miercuri, 16 iulie 2014

Chifteluţe cu ciuperci şi sos de smântână

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Chifteluţe cu ciuperci şi sos de smântână 


Reţeta – Chifteluţe cu ciuperci şi sos de smântână –  se prepara folosind ingredientele; smantana, ciuperci, carne, vita, porc, ceapa, oua, faina.  
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

Musaca din cartofi cu iaurt

Reţete, gramaje şi mod de prepararea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Musaca din cartofi cu iaurt 

Reţeta – Musaca din cartofi cu iaurt –  se prepara folosind ingredientele; cartofi, iaurt, oua, faina, cascaval, pesmet.  
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

Chiftele din carne de porc

Reţete, gramaje şi mod de prepararea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Chiftele din carne de porc 

Reţeta – Chiftele cu carne de porc  –  se prepara folosind ingredientele; carne, porc, cartofi ceapa, oua, patrunjel, usturoi.