miercuri, 20 august 2014

Muşchi de vită cu ciuperci

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Muşchi de vită cu ciuperci


Reţeta – Muşchi de vită cu ciuperci –  se prepara folosind ingredientele; carne, vita, muschi, ciuperci, patrunjel, piper, paine.  
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

marți, 19 august 2014

Găluşte cu antricot de vită şi sos papricat

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Găluşte cu antricot de vită şi sos papricat


Reţeta – Găluşte cu antricot de vită şi sos papricat –  se prepara folosind ingredientele; carne, vita, antricot, ceapa, boia, smantana, ardei.  
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

luni, 18 august 2014

Friptură vânătorească cu carne de vită

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Friptură vânătorească cu carne de vită


Reţeta – Friptură vânătorească cu carne de vită –  se prepara folosind ingredientele; carne, vita, muschi, morcovi, telina, ceapa, faina.  
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

duminică, 17 august 2014

Blanchet de vită

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Blanchet de vită 


Reţeta – Blanchet de vită –  se prepara folosind ingredientele; carne, vita, cartofi, morcovi, telina, ceapa, mazare, oua, unt.  
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

sâmbătă, 16 august 2014

Fasole boabe cu carne de vită

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Fasole boabe cu carne de vită


Reţeta – Fasole boabe cu carne de vită –  se prepara folosind ingredientele; carne, vita, fasole boabe, ceapa, usturoi, patrunjel, boia, cimbru.  
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

vineri, 15 august 2014

Conopidă cu carne de vită

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Conopidă cu carne de vită 


Reţeta – Conopidă cu carne de vită –  se prepara folosind ingredientele; carne, vita, conopida, ceapa, morcovi, patrunjel, rosii.  
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

miercuri, 13 august 2014

Castraveţi cu carne de vită

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Castraveţi cu carne de vită 


Reţeta – Castraveţi cu carne de vită –  se prepara folosind ingredientele; carne, vita, castraveti, ceapa, faina, boia, rosii.  
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

marți, 12 august 2014

Carne de vită cu sos picant

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Carne de vită cu sos picant 


Reţeta – Crane de vită cu sos picant –  se prepara folosind ingredientele; carne, vita, cartofi, patrunjel, sare.  
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

luni, 11 august 2014

Boueuf Breze cu ciuperci

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Boueuf Breze cu ciuperci 


Reţeta – Boueuf Breze cu ciuperci –  se prepara folosind ingredientele; ciuperci. carne, vita, morcovi, spata, pastarnac, telina, ceapa.  
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

Muşchi de vită în foietaj

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Muşchi de vită în foietaj 


Reţeta – Muşchi de vită în foietaj –  se prepara folosind ingredientele; carne, vita, muschi, ciuperci, ceapa, oua.

joi, 7 august 2014

Tocană a la marinar

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Tocană a la marinar 


Reţeta – Tocană a la marinar –  se prepara folosind ingredientele; ficat, carne, vaca, bulion, ora, cartofi, pesmet.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

miercuri, 6 august 2014

Tocană de ficat sau rinichi

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Tocană de ficat sau rinichi 


Reţeta – Tocană de ficat sau rinichi –  se prepara folosind ingredientele; ficat, rinichi, pipre, boia, usturoi, bulion.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

Tocană bulgărească cu carne de vacă

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Tocană bulgărească cu carne de vacă 


Reţeta – Tocană bulgărească cu carne de vacă –  se prepara folosind ingredientele; carne, vaca, cepa, slanina, orez, ardei, rosii.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

luni, 4 august 2014

Tuslama populară

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Tuslama populară 


Reţeta – Tuslama populară –  se prepara folosind ingredientele; burta, picioare, vaca, hrean, usturoi.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

Tocană a la Mureş

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Tocană a la Mureş 


Reţeta – Tocană a la Mureş –  se prepara folosind ingredientele; carne, vaca, vitel, porc, ceapa, bulion, piper.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri. 

duminică, 3 august 2014

Dovlecei gratinaţi

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Dovlecei gratinaţi 


Reţeta – Dovlecei gratinaţi –  se prepara folosind ingredientele; dovlecei, marar, oua, cascaval, lapte.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

Dovlecei cu cimbru

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Dovlecei cu cimbru 


Reţeta – Dovlecei cu cimbru –  se prepara folosind ingredientele; dovlecei, cimbru, vin, faina, margarian, smantana.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

sâmbătă, 2 august 2014

Conopidă cu unt şi caşcaval

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Conopidă cu unt şi caşcaval 


Reţeta – Conopidă cu unt şi caşcaval –  se prepara folosind ingredientele; conopida, unt, cascaval.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.