miercuri, 29 octombrie 2014

Cartofi cu ciuperci

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Cartofi cu ciuperci 


Reţeta – Cartofi cu ciuperci –  se prepara folosind ingredientele: cartofi, ciuperci, smantana, unt, faina, lapte.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

marți, 28 octombrie 2014

Borş din cap de miel

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Borş din cap de miel 


Reţeta – Borş din cap de miel –  se prepara folosind ingredientele: carne, miel, ceapa, morcvoi, telina, patrunjel.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

luni, 27 octombrie 2014

Ciorbă ţărănească cu carne de vită

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate. 


Ciorbă ţărănească cu carne de vită 


Reţeta – Ciorbă ţărănească cu carne de vită  –  se prepara folosind ingredientele: carne, vita, pulpa, spata, morcovi, patrunjel.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

duminică, 26 octombrie 2014

Ciorbă de perişoare a la grec

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate. 


Ciorbă de perişoare a la grec 


Reţeta – Ciorbă de perişoare a la grec –  se prepara folosind ingredientele: carne, vita, orez, oua, morcovi.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

sâmbătă, 25 octombrie 2014

Ciorbă din măruntaie de pui a la grec

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Ciorbă din măruntaie de pui a la grec


Reţeta – Ciorbă din măruntaie de pui a la grec –  se prepara folosind ingredientele: carne, pui, pipote, tacamuri, telina, morcovi, ceapa.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

joi, 23 octombrie 2014

Mămăligă cu brânză şi ouă la cuptor

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Mămăligă cu brânză şi ouă la cuptor 


Reţeta – Mămăligă cu brânză şi ouă la cuptor –  se prepara folosind ingredientele: malai, branza, oua, margarina, cascaval.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

marți, 21 octombrie 2014

Sos de oţet cu verdeaţă

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Sos de oţet cu verdeaţă 


Reţeta – Sos de oţet cu verdeaţă –  se prepara folosind ingredientele: otet, tarhon, patrunjel, ulei, piper.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

Maioneza

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate. 


Maioneza


Reţeta – Maioneza –  se prepara folosind ingredientele: oua, ulei, margarina, mustar.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

luni, 20 octombrie 2014

Aspic cu gelatină

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Aspic cu gelatină 


Reţeta – Aspic cu gelatină –  se prepara folosind ingredientele: oase, carne, vita, pulpa, morcovi, telina, patrunjel.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

vineri, 17 octombrie 2014

Ciorbă din legume proaspete

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Ciorbă din legume proaspete  


Reţeta – Ciorbă din legume proaspete  –  se prepara folosind ingredientele: cartofi, morcovi, telina, patrunjel, fasole, mazare.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

joi, 16 octombrie 2014

Borş moldovenesc cu fasole boabe

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Borş moldovenesc cu fasole boabe 

Reţeta – Borş moldovenesc cu fasole boabe –  se prepara folosind ingredientele: fasole, morcovi, ceapa, telina, cimbru, leustean.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

miercuri, 15 octombrie 2014

Ciorbă cu tarhon

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Ciorbă cu tarhon 


Reţeta – Ciorbă cu tarhon –  se prepara folosind ingredientele: tarhon, orez, faina, ardei gras.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

marți, 14 octombrie 2014

Ciorbă cu fasole verde

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Ciorbă cu fasole verde 


Reţeta – Ciorbă cu fasole verde –  se prepara folosind ingredientele: fasole verde, morcovi, telina, smantana.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

luni, 13 octombrie 2014

Ciorbă ardelenească cu lobodă

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Ciorbă ardelenească cu lobodă 


Reţeta – Ciorbă ardelenească cu lobodă –  se prepara folosind ingredientele: loboda, ceapa, morcovi, telina, tarhon.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

sâmbătă, 11 octombrie 2014

Ciorbă cu salată verde

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Ciorbă cu salată verde 


Reţeta – Ciorbă cu salată verde –  se prepara folosind ingredientele: salata verde, faina, oua, costita, ceapa.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

joi, 9 octombrie 2014

Ciorbă cu fasole boabe şi costiţă

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Ciorbă cu fasole boabe şi costiţă 

Reţeta – Ciorba cu fasole boabe si costita –  se prepara folosind ingredientele: fasole, costita, tarhon, cimbru, patrunjel.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

Ciorbă cu cartofi

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Ciorbă cu cartofi 


Reţeta – Ciorba cu cartofi–  se prepara folosind ingredientele: cartofi, ceapa, morcovi, patrunjel, tomate.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

duminică, 5 octombrie 2014

Pilaf cu carne de pui

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Pilaf cu carne de pui


Reţeta – Pilaf cu carne de pui –  se prepara folosind ingredientele: carne, pui, orez, morcovi, telina, ceapa.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

Papricaş cu carne de pui

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Papricaş cu carne de pui 


Reţeta – Papricas cu carne d epui –  se prepara folosind ingredientele: carne, pui, smantana, ceapa, boia, faina.

sâmbătă, 4 octombrie 2014

Sarmale în foi de varză

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Sarmale în foi de varză 


Reţeta – Sarmalute in foi de varza –  se prepara folosind ingredientele: varza, carne, porc, vita, orez, smantana, marar, ceapa.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

joi, 2 octombrie 2014

Macaroane cu ficăţei de pasăre şi sos tomat

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Macaroane cu ficăţei de pasăre şi sos tomat


Reţeta – Macaroane cu ficatei de pasare si sos tomat –  se prepara folosind ingredientele: ficatei, margarina, ceapa, cascaval.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

Pilaf cu pulpe de curcan

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Pilaf cu pulpe de curcan 


Reţeta – Pilaf cu pulpe de curcan –  se prepara folosind ingredientele: carne, curcan, orez, morcovi, telina, piper.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.