luni, 22 decembrie 2014

Văcuţă cu gutui

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Văcuţă cu gutui 

Reţeta – Văcuţă cu gutui –  se prepara folosind ingredientele: carne, vita, gutui, faina, bulion.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

miercuri, 17 decembrie 2014

Cartofi umpluţi cu orez

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Cartofi umpluţi cu orez 


Reţeta – Cartofi umpluţi cu orez –  se prepara folosind ingredientele: cartofi, orez, ceapa, patrunjel, smantana, lamaie.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

Cartofi fierţi cu unt

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Cartofi fierţi cu unt 


Reţeta – Cartofi fierţi cu unt –  se prepara folosind ingredientele: cartofi, unt, patrunljel, sare
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

duminică, 14 decembrie 2014

Musaca din leguume şi sos tomat

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Musaca din leguume şi sos tomat 


Reţeta – Musaca din leguume şi sos tomat –  se prepara folosind ingredientele: tomate, morcovi, cartofi, mazare.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

joi, 11 decembrie 2014

Cartofi cu smântână

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Cartofi cu smântână 

Reţeta – Cartofi cu smântână  –  se prepara folosind ingredientele: cartofi, smantana, dafin, ceapa, boia, ulei.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

luni, 1 decembrie 2014

Cartofi gratinaţi cu brânză de vaci

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Cartofi gratinaţi cu brânză de vaci 


Reţeta – Cartofi gratinati cu branza de vaci –  se prepara folosind ingredientele: cartofi, branza, faina, lapte, oua, cascaval.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.