vineri, 3 aprilie 2015

File de carne de vacă cu ciuperci

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate. 


File de carne de vacă cu ciuperci 


Reţeta – File de carne de vacă cu ciuperci - se prepara folosind ingredientele; carne, vaca, untura, slanina, ciuperci, bulion.
Retetele prezentate pe

joi, 2 aprilie 2015

Fileuri din carne de porc

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Fileuri din carne de porc 


Reţeta – Fileuri din carne de porc  - se prepara folosind ingredientele; carne, porc, pulpa, unt, ciuperci, usturoi.

miercuri, 1 aprilie 2015

File de viţel

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


File de viţel 


Reţeta – File de viţel - se prepara folosind ingredientele; carne, vitel, pulpa, ciuperci, sunca, cascaval.