marți, 25 octombrie 2011

Ciulama de rinichi de porc cu mămăligă

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Ciulama de rinichi de porc cu mămăligă

Retetar cum se prepară ciulama de rinichi de porc cu mamaliga.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.




Un comentariu:

  1. Doamnele și domnii și adulții pot aplica pentru programul nostru de donatori, în cazul în care donatorii cu CERTIFICATUL DE DONANT pot dona și primi recompensa pentru salvarea unei vieți

    Oferim donatorilor noștri 1187000 $ pentru rinichi

    Donatorul dispus să doneze alte organe poate specifica, de asemenea ....

    Contactați doctodrsimonponcemd@gmail.com
    Pentru mai multe informatii..

    RăspundețiȘtergere