duminică, 11 decembrie 2011

Friptură braze sau braise de pasăre cu ciuperci

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Friptură braze sau braise de pasăre cu ciuperci 

Retetar cum se prepară friptura breeze sau braise cu pasare si cu ciuperci  .
Acesta retata include materii prime cum sunt; carne, pasare, ciuperci, ulei, zarzavat, telina, ceapa, unt.
Retetale prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.


Pentru a vedea reteta apasa foto:




Mai multe retete pe
http://reteteretetarefan.blogspot.com/




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu