marți, 3 ianuarie 2012

Porumbel cu sos de smântână şi ciuperci

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Porumbel cu sos de smântână şi ciuperci



Retetar cum se prepara porumbeii cu sos de smantana si ciuperci  
Se folosesc carne, porumbei, sos, smantana, ciuperci, unt ceapa, piper, vin.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete pot  fi folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.


Pentru a vedea reteta apăsaţi foto.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu