Retetare pentru restaurante
Retete, gramaje si conditii de igiena pentru bucatariile din alimentatia publica
marți, 25 decembrie 2012
Sarmale cu carne de porc şi vită în foi de varză
Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.
Sarmale cu carne de porc şi vită în foi de varză
Reţeta – Sarmale cu carne de porc si vita in foi de varza - se prepara folosind ingredientele; carne, vita, porc, varza, orez, ceapa, boia, cimbru, piper.
Caută reteta AICI
http://reteteretetarefan.blogspot.ro/2012/10/sarmale-cu-carne-de-porc-si-vita-in-foi.html
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Postare mai nouă
Postare mai veche
Pagina de pornire
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu