vineri, 5 iulie 2013

Ciolan de viţel cu sos papricat

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Ciolan de viţel cu sos papricat 

Reţeta – Ciolan de viţel papricat - se prepară folosind ingredientele; carne, vitel, ceapa, ulei, faina, rosii, smantana, ardei, cartofi.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.



Va dorim succes în aplicarea lor si poftă bună. Urmariţi reţetele în format jpg. Reţeta o găsiţi pe foto.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu