Tocană cu carne de porc şi smântănă germană
Reţeta – Tocana cu carne de
porc so smantana (germana) - se prepară folosind ingredientele; carne, porc, smanatana,
costita afumata, ceapa, boia, usturoi, tomate.
Retetele prezentate pe
retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori
energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din
restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru
10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100
de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj
pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care
organizează nunţi sau botezuri.
Va dorim succes în aplicarea
lor si poftă bună. Urmariţi reţetele în format jpg. Reţeta o găsiţi pe foto.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu