Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.
Friptură vânătorească cu carne de vită
Reţeta – Friptură vânătorească cu carne de vită – se prepara folosind ingredientele; carne,
vita, muschi, morcovi, telina, ceapa, faina.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje,
valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite
pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică.
Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în
majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de
ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele,
pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.
Va dorim succes în aplicarea lor si poftă bună. Urmariţi reţetele în
format jpg. Reţeta o găsiţi pe foto.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu