Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.
Va dorim succes în aplicarea lor si poftă bună. Urmariţi reţetele în
format jpg. Reţeta o găsiţi pe foto.
Creier de vită cu salată a la rus în aspic
Reţeta – Creier de vită cu salată a la rus în aspic – se prepara folosind ingredientele: vita,
creier, morcovi, piper, ceapa, dafin.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje,
valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite
pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică.
Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în
majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de
ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele,
pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu