Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.
Friptură de viţel cu lămâie
Reţeta – Friptură de viţel cu lămâie - se prepara folosind
ingredientele; carne, vutel, pulpa, slanina afumata, lamaie, smantana.
Retetele prezentate pe
retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.
retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.
Va dorim succes în aplicarea lor si poftă bună. Urmariţi reţetele în
format jpg. Reţeta o găsiţi pe foto.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu