luni, 18 iunie 2012

Piure de ţelină cu frigănele

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Piure de ţelină cu frigănele

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara pireul de telina cu frigane.    
In ele gasiti ingrediente telina, cartofi, lapte, paine, oua, margarina, sare, lamaie.  
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.



Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg. Apasati pe foto.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu