duminică, 24 iunie 2012

Burduf sau tobă cu sânge

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Burduf sau tobă cu sânge 

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara burduful sau toba cu sange.    
In ele gasiti ingrediente carne, porc, cap, limba, sorici, sange, piper, boia, stomacuri.  
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.



Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg. Apasati pe foto.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu