Escalop de căprioară cu ciuperci şi
smântână
Retetar cum se prepară escalopul
de caprioara cu ciuperci si smantana.
In ele gasiti ingrediente carne,
caprioara, pulpa, ciuperci, amantana, untura, faina, ceapa, verdeata.
Retetele prezentate pe
retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori
energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante,
sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru
100 de porţii. De remarcat ca, in
majoritatea cazurilor, la 100 de portii
se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj
pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care
organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea
lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg. Apasati pe foto.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu