Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.
Raţă sau gâscă sălbatecă cu mazăre
Retetar cum se prepară rata
sau gasca salbateca cu mazare.
In ele gasiti ingrediente carne,
rata, gasca, slabateca, mazare, untura, morcovi, cepa, telina, faina.
Retetele prezentate pe
retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori
energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din
restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru
10 sau pentru 100 de porţii.
De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea
lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg. Apasati pe foto.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu