vineri, 13 aprilie 2012

Pulpă sau spinare de iepure cu sos de amântânî şi ciuperci

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Pulpă sau spinare de iepure cu sos de smântână şi ciuperci

 Retetar cum se prepară pulpa sau spinarea de iepure cu sos de amantana si ciuperci.
In ele gasiti ingrediente carne, iepure, pulpa, spinare, smantana, ciuperici, slanina, untura, faina, ceapa, lapte, piper.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.



Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg. Apasati pe foto.














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu