Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.
Friptură breze din
carne de pui cu ciuperci
Reţeta – Friptura breze
din carne de pui cu ciuperci - se prepara folosind ingredientele; carne, pui, ciuperci,
morcvoi, patrunjel, telina, ceapa, usturoi
Retetele prezentate pe
retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori
energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din
restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru
10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100
de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un
avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru
cei care organizează nunţi sau botezuri.
Va dorim succes în
aplicarea lor si poftă bună. Urmariţi reţetele în format jpg. Reţeta o găsiţi
pe foto.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu