joi, 31 martie 2011

Chifteluţe prăjite din carne de vacă

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.



Chifteluţe prăjite din carne de vacă 



Pastă de carne de porc

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Pastă de carne de porc



Pastă din carne de viţel

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Pastă din carne de viţel 

miercuri, 30 martie 2011

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Mule de şuncă în aspic a la Timişoara

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Mule de şuncă în aspic a la Timişoara 

Chifteluţe de linte

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Chifteluţe de linte 


luni, 28 martie 2011

Limbă cu tartar

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Limbă cu tartar 

Varză cu orez

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Varză cu orez 



sâmbătă, 26 martie 2011

Ciuperci umplute a la Cluj

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Ciuperci umplute a la Cluj 



Bame a la grec

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Bame a la grec 



vineri, 25 martie 2011

Sos picant

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Sos picant


Sos picant cu muştar (Robert)

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Sos picant cu muştar (Robert)


joi, 24 martie 2011

Raţă sau gâscă sălbatecă cu măsline

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.



Raţă sau gâscă sălbatecă cu măsline 

Pulpă de căprioară în aspic

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Pulpă de căprioară în aspic 



Sos de smântână pentru vânat

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Sos de smântână pentru vânat 




miercuri, 23 martie 2011

Ficat de gâscă în aspic

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Ficat de gâscă în aspic 



Muşchi de vacă în aspic

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Muşchi de vacă în aspic 



duminică, 20 martie 2011

Salată italiană

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Salată italiană 

Roşii sau ardei umpluţi cu orez

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Roşii sau ardei umpluţi cu orez 



vineri, 18 martie 2011

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Salată franceză

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Salată franceză 


Curcan rece în aspic

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Curcan rece în aspic 


joi, 17 martie 2011

Chifteluţe de linte

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Chifteluţe de linte 


Sos brun (chaud – froid)

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


marți, 15 martie 2011

Sos de visine

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Sos de vişine

luni, 14 martie 2011

Sos cu smântănă şi sos de tarhon

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Sos cu smântănă şi sos de tarhon

sâmbătă, 12 martie 2011

joi, 10 martie 2011

Crap spaniol

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Reţetă de lux. Crap spaniol

Sos alb cu vin pentru peşte

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Sos alb cu vin pentru peşte

miercuri, 9 martie 2011

marți, 8 martie 2011

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

File şalău pane

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


File şalău pane


Sos alb din lapte (Bechamel)

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Sos alb din lapte (Bechamel)


Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

luni, 7 martie 2011

Sos alb pentru rumenit şi sos alb din supă de pasăre

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Sos alb pentru rumenit (Morney) şi sos alb din supă de pasăre (Supreme) 


Pastă din carne de porc şi Pastă din carne de viţel

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Pastă din carne de porc şi pastă din carne de viţel 



duminică, 6 martie 2011

joi, 3 martie 2011

miercuri, 2 martie 2011

SOSURI: Sos sos de ceapa si sos de ciuperci

SOSURI: Sos sos de ceapa si sos de ciuperci
 
 Retetar pentru preparatrea sosurilor, gramaj, valori nutritive si valori energetice. 
 
 
 
 


marți, 1 martie 2011