sâmbătă, 30 aprilie 2011

Ouă cu maioneză

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Ouă cu maioneză


Ouă a la rus în aspic

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Ouă a la rus în aspic 



vineri, 29 aprilie 2011

Chifteluţe de cartofi cu pireu de spanac

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Chifteluţe de cartofi cu pireu de spanac 


Cartofi cu smântână ardeleneşti

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Cartofi cu smântână ardeleneşti 



Reţată cum se prepară cartofi cu smântână, Reţşetă ardelenească, Reţete de artă culinară

joi, 28 aprilie 2011

Ciorbă ardelenească de mistreţ

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Ciorbă ardelenească de mistreţ 

Ciorbe, supe tradiţionale. Ciorbă de misterţ ardelenească.


Supă de gulii cu găluşte

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.



Supă de gulii cu găluşte 


Supe, ciorbe, tradiţionale

Supă italiană

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Supă italiană 



reţete italiene

Macaroane cu unt

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Macaroane cu unt 



Reţete cu macaroane

Cremă de fasole albă

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Cremă de fasole albă

Reţată de preparate cu fasole 




marți, 26 aprilie 2011

Ciobă de praz

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Ciobă de praz


Sos de măcriş 2

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Sos de măcriş 2


Sos de hrean

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Sos de hrean 


Supă de oase cu fidea

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Supă de oase cu fidea 



vineri, 22 aprilie 2011

Rulou de şuncă a la rus

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Rulou de şuncă a la rus 



Rulou de şuncă a la rus în aspic

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.



Rulou de şuncă a la rus în aspic

joi, 21 aprilie 2011

Supă de bulion cu orez

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Supă de bulion cu orez 


Cartofi natur

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.



Cartofi natur


Cartofi pai

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Cartofi pai 


Budincă de ciuperci

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Budincă de ciuperci 



miercuri, 20 aprilie 2011

Supă ţărănescă cu tăiţei

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Supă ţărănescă cu tăiţei 



Ciobă bănăţeană de iepure

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Ciobă bănăţeană de iepure 



Sos de unt (maître d hotel)

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Sos de unt (maître d hotel)



Sos vinegret (vinaigrette)

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Sos vinegret (vinaigrette) 


marți, 19 aprilie 2011

Curcan rece în aspic

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Curcan rece în aspic 


Ciorbă de burtă

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Ciorbă de burtă 



Ciobă de fasole albă

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Ciobă de fasole albă 


luni, 18 aprilie 2011

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Dovlecei cu smântână ardeleneşti

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Dovlecei cu smântână ardeleneşti 



Iepure cu măsline

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Iepure cu măsline 



Ciorbă de potroace

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Ciorbă de potroace 


Sos de ciuperci

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Sos de ciuperci 




Sos de ceapă

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Sos de ceapă 


sâmbătă, 16 aprilie 2011

Ciorbă de iepure ca în Banat

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Ciorbă bănăţeană de iepure 



Caracudă părăjită

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Caracudă părăjită 



vineri, 15 aprilie 2011

Supă de pasăre cu găluşte de griș

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Supă de pasăre cu găluşte de griș



Creier pane

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Creier pane  



joi, 14 aprilie 2011

Ciorbă de căprioară cu smântână

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Ciorbă de căprioară cu smântână 



Crochete de şuncă cu sos tartar

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Crochete de şuncă cu sos tartar

Borş a la rus

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Borş a la rus 



Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.
Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

miercuri, 13 aprilie 2011

Supă de bulion cu orez

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Supă de bulion cu orez 



marți, 12 aprilie 2011

Sos vinegret (Vinaigrette)

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Sos vinegret (Vinaigrette)



Ciorbă de lobodă

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Ciorbă de lobodă şi erdelenească




luni, 11 aprilie 2011

Ciorbă de perişoara specială

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate

Ciorbă de perişoara specială 



Ciobă de varză albă

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Ciobă de varză albă



duminică, 10 aprilie 2011

Cuş – cuş cu carne

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Cuş – cuş cu carne 


Pilaf de midii

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Pilaf de midii 



Sandvişuri speciale cu friptură de porc

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Sandvişuri speciale cu friptură de porc 



Cremă de pasăre

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Cremă de pasăre 


vineri, 8 aprilie 2011

Chifteluţe de cartofi cu pireu de spanac

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Chifteluţe de cartofi cu pireu de spanac 


Cremă de ciuperci cu pasăre

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Cremă de ciuperci cu pasăre 



Pastă de sardele

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Pastă de sardele 


Cremă de Bruxelles cu crutoane

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Cremă de Bruxelles cu crutoane 



joi, 7 aprilie 2011

Cremă de sparanghel

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Cremă de sparanghel 



Crochete de griş

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Crochete de griş 


miercuri, 6 aprilie 2011

Crema de linte

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Crema de linte 



Cremă de salată verde

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Cremă de salată verde 



Crochete de griş

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Crochete de griş




Ciorbă ţărănescă de porc mistreţ

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Ciorbă ţărănescă de porc mistreţ 



marți, 5 aprilie 2011

Cotlet cu muşchi de porc a la rus în aspic

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Cotlet cu muşchi de porc a la rus în aspic 



luni, 4 aprilie 2011

Creier a la grec

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Creier a la grec 



Sarmale cu orez

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.



Sarmale cu orez

duminică, 3 aprilie 2011

Pilaf de praz

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Pilaf de praz 

Pastă de salam şi pastă de şuncă în aspic cu sos tartar

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

 
Pastă de salam
Pastă de şuncă în aspic cu sos tartar




sâmbătă, 2 aprilie 2011

Ghiveci călugăresc din legume proaspete

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Ghiveci călugăresc din legume proaspete 



Mazăre bătută

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Mazăre bătută



vineri, 1 aprilie 2011

Piftie de curcan

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Piftie de curcan 

Pastă vânătorească

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Pastă vânătorească