vineri, 30 septembrie 2011

Tuslama populară

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate

Tuslama populară 


Retetar cum se prepară tuslama populară. .
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.

Stufat de văcuţă

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Stufat de văcuţă


Retetar cum se prepară stufatul de vacuta. .
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.

joi, 29 septembrie 2011

Vacuţă cu gutui

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Vacuţă cu gutui 


Retetar cum se prepară vacuta cu gutui. .
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.

miercuri, 28 septembrie 2011

Văcuţă cu sos picant

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Văcuţă cu sos picant 


Retetar cum se prepară vacuta cu dovlecei. .
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.

marți, 27 septembrie 2011

Văcuţă cu dovlecei

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Văcuţă cu dovlecei 


Retetar cum se prepară vacuta cu dovlecei. .
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.



luni, 26 septembrie 2011

Şniţel pane de vacă

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Şniţel pane de vacă 

Retetar cum se prepară snitel pane de vaca. .
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.

duminică, 25 septembrie 2011

Tocană bulgărească din carne de vacă

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Tocană bulgărească din carne de vacă

Retetar cum se prepară tocana bulgareasca din carne de vaca. .
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.

sâmbătă, 24 septembrie 2011

Sote de văcuţă a la Nicoreşti

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Sote de văcuţă a la Nicoreşti 

Retetar cum se prepară sote de vacuta a la Nicoresti. .
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.

vineri, 23 septembrie 2011

Muşchi de vacă împănat

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Muşchi de vacă împănat


Retetar cum se prepară muschiul de vaca impanat. .
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.

Culibiaca cu carne

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Culibiaca cu carne

Retetar cum se prepară culibiaca cu carne. .
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.

joi, 22 septembrie 2011

Biftec cu ouă

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Biftec cu ouă 

Retetar cum se prepară biftecul cu oua. .
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.

miercuri, 21 septembrie 2011

Antricot de vacă cu legume şi smântână

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Antricot de vacă cu legume şi smântână 


Retetar cum se prepară antricotul de vaca cu legume şi smântână. .
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.

marți, 20 septembrie 2011

Antricot de vacă a la Cluj

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Antricot de vacă a la Cluj 

Retetar cum se prepară antricotul de vaca a la Cluj. .
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.



luni, 19 septembrie 2011

Tăiţei cu varză

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Tăiţei cu varză

Retetar cum se prepară taiteii cu varza. .
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.


duminică, 18 septembrie 2011

Sparanghel a la polonez

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Sparanghel a la polonez 


Retetar cum se prepară sparanghelul a la polonez.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.

sâmbătă, 17 septembrie 2011

Pieru de spanac

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Pieru de spanac

Retetar cum se prepară pierul de spanac.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.

vineri, 16 septembrie 2011

Gnoki gratinaţi

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Gnoki gratinaţi 


Retetar cum se prepară gnoki gratianati.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg. 


joi, 15 septembrie 2011

Pârjoale speciale din carne de porc

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Pârjoale speciale din carne de porc

Retetar cum se prepară parjoale speciale cu carne de porc.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.

miercuri, 14 septembrie 2011

Gogonele murate umplute cu carne de porc

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Gogonele murate umplute cu carne de porc

Retetar cum se prepară gogonele murate umplute cu carne de porc.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.

marți, 13 septembrie 2011

Ţimbale de macaroane cu ciuperci şi parmezan

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Ţimbale de macaroane cu ciuperci şi parmezan 

Retetar cum se prepară timbale de macaroane cu ciuperci si parmezan.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.

luni, 12 septembrie 2011

Limbă braise cu ciuperci

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Limbă braise cu ciuperci 

Retetar cum se prepară limba braise cu ciuperci.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.

duminică, 11 septembrie 2011

Văcuţă cu fasole verde

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Văcuţă cu fasole verde

Retetar cum se prepară vacuta cu fasole verde.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.

sâmbătă, 10 septembrie 2011

Gnoki a la Florentin

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Gnoki a la Florentin

Retetar cum se prepară Gnoki a la Florentin.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.

joi, 8 septembrie 2011

Ostropel de viţel

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Ostropel de viţel 


Retetar cum se gateste ostropelul de vitel.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.

miercuri, 7 septembrie 2011

Antricot de vacă cu sos de vin

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Antricot de vacă cu sos de vin

Retetar cum se prepară antricotul de vacă cu sos de vin.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.

Tocană a la marinar

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Tocană a la marinar 

Retetar cum se gateste musacaua de vinete.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.

marți, 6 septembrie 2011

Musaca de vinete

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Musaca de vinete



Retetar cum se gateste musacaua de vinete.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.

luni, 5 septembrie 2011

Vinete pane

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Vinete pane

Retetar cum se gateste vinetele pane.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.

duminică, 4 septembrie 2011

Muşchi de vacă vânătoresc

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Muşchi de vacă vânătoresc

Retetar cum se gateste muschiul de vaca vanatoresc.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.

sâmbătă, 3 septembrie 2011

Cotlet sârbesc

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Cotlet sârbesc 

Retetar cum se gateste coltetul sarbesc.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.

vineri, 2 septembrie 2011

Vrăbioară a la club

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Vrăbioară a la club

Retetar cum se gatesc vrabioare a la club.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.

joi, 1 septembrie 2011

Rulou de viţel cu ficăţei de pasăre şi orez

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Rulou de viţel cu ficăţei de pasăre şi orez 

Retetar cum se gatesc rulourile cu ficatei de pasare si orez.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.