marți, 31 ianuarie 2012

Lin prăjit

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Lin prăjit

Retetar cum se prepară linul prajit. 
In ele gasiti ingrediente cum sunt peste, lin, ulei, faina, boia, sare. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 

luni, 30 ianuarie 2012

File de şalău a la rus în aspic

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


File de şalău a la rus în aspic



Retetar cum se prepară fileul de şalău a la rus în aspic. 
In ele gasiti ingrediente cum sunt peste, salau, aspic, cattori, mazare, morvoci, ulei. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 

duminică, 29 ianuarie 2012

Ficat de porc împănat cu slănină

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Ficat de porc împănat cu slănină

Retetar cum se prepară ficatul de porc impanat cu slanina. .
Retetale prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg. 

Jumări cu brânză telemea

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Jumări cu brânză telemea 

Retetar cum se prepară jumarile cu sunca telemea. 
In ele gasiti ingrediente cum sunt oua, untura, unt, branza, telemea. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 

sâmbătă, 28 ianuarie 2012

Caşcaval pane

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Caşcaval pane 

Retetar cum se prepară cascavalul. 
In ele gasiti ingrediente cum sunt cascaval, oua, faina, pemet, ulei. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 

vineri, 27 ianuarie 2012

Broaşte pane

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Broaşte pane 

Retetar cum se prepară broastele pane. 
In ele gasiti ingrediente cum sunt carne, broasca, pemet, oua, unutra, faina, sare. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 

joi, 26 ianuarie 2012

Frigărui de berbec a la Dobrogea

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Frigărui de berbec a la Dobrogea 

Retetar cum se prepară frigarui de berbec a la Dobrogea. 
In ele gasiti ingrediente cum sunt carne, berbec, ceapa, rosii, ardei, piper, dafin, cimbru. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 

miercuri, 25 ianuarie 2012

Vol au vent cu carne de vânat

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Vol au vent cu carne de vânat 

Retetar cum se prepară vol – au –vent cu carne de vanat. 
In ele gasiti ingrediente cum sunt carne, vanat, ciuperci, unt, coniac, piper, sos, madera, sare. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 

marți, 24 ianuarie 2012

Sarmale de vânat cu varză

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Sarmale de vânat cu varză 

Retetar cum se prepară sarmalele de vanat cu varza. 
In ele gasiti ingrediente cum sunt carne, mistret, caprioara, varza, ceapa, bulio, boia, untura, orez. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 

luni, 23 ianuarie 2012

Cotlet de porc mistreţ cu sos de vin

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Cotlet de porc mistreţ cu sos de vin

Retetar cum se prepară cotletul de mistret cu sos de vin. 
In ele gasiti ingrediente cum sunt carne, cotlet, mistret, vin, zarzavat, ceapa, uturoi, untura, dafin, faina, bulion. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 

sâmbătă, 21 ianuarie 2012

Căprioară cu ciuperci

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Căprioară cu ciuperci 

Retetar cum se prepară caprioara cu ciuperci. 
In ele gasiti ingrediente cum sunt carne, caprioara, ciuperci, ceapa, zarzavat, untura, faina, bulion, piper, vin. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 

vineri, 20 ianuarie 2012

Vol – au – vent cu sos alb

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Vol – au – vent cu sos alb

Retetar cum se prepară vol-au-vent cu sos alb. 
In ele gasiti ingrediente cum sunt carne, gaina, ciuperci, unt, ficat, pasare, lapte, oua, sare, otet. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 

joi, 19 ianuarie 2012

Vol – au – vent cu carne de pasăre şi sos de smântână

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Vol – au – vent cu carne de pasăre şi sos de smântână 

Retetar cum se prepară vol-au-vent cu carne de pasare si sos de smantana. 
In ele gasiti ingrediente cum sunt carne, pasre, faina, unt, lapte, smantana, oua, otet, sare. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 

miercuri, 18 ianuarie 2012

Vol – au – vent cu capac

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Vol – au – vent cu capac 

Retetar cum se prepară vol-au-vent cu capac. 
In ele gasiti ingrediente cum sunt faina, oua, unt, otet, sare. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 

marți, 17 ianuarie 2012

Tocană de pasăre cu mămăliguţă

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Tocană de pasăre cu mămăliguţă 

Retetar cum se prepară tocana de pasare cu mamaliguta. 
In ele gasiti ingrediente cum sunt carne, pasare, malai, bulion, ceapa, boia, usturoi, vin, untura, piper, sare. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 

luni, 16 ianuarie 2012

Sote de măruntaie de pasăre

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Sote de măruntaie de pasăre 

Retetar cum se prepară soteul de maruntaie de pasare. 
In ele gasiti ingrediente cum sunt maruntaie, pasare, untura, ceapa, faian, bulion, vin, piper, sare. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 

duminică, 15 ianuarie 2012

Omletă cu mazăre

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate. 


Omletă cu mazăre 

Retetar cum se prepară omleta cu mazare. 
In ele gasiti ingrediente cum sunt oua, unt, mazare, sare. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 

sâmbătă, 14 ianuarie 2012

Omletă sufle

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Omletă sufle 

Retetar cum se prepară omleta sufle. 
In ele gasiti ingrediente cum sunt oua, marmelada, unt, rom, sare. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 

joi, 12 ianuarie 2012

Sufleu cu şvaiţer

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate. 


Sufleu cu şvaiţer 

Retetar cum se prepară sufleul cu svaiter. 
In ele gasiti ingrediente cum sunt svaiter, unt, oua, lapte, faina, sare. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 

Jumări cu roşii

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Jumări cu roşii

Retetar cum se prepară jumarile cu rosii. 
In ele gasiti ingrediente cum sunt oua, rosii, unt, sare. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 

miercuri, 11 ianuarie 2012

Ochiuri la capac cu piept de porc afumat

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate. 


Ochiuri la capac cu piept de porc afumat

Retetar cum se prepară ochiurile la capac cu piept de porc afumat. 
In ele gasiti ingrediente cum sunt oua, untura, piept, porc, afumat, piper, sare. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 

marți, 10 ianuarie 2012

Omletă cu roşii

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate. 
Omletă cu roşii 

Retetar cum se prepară omleta cu rosii. 
In ele gasiti ingrediente cum sunt oua, rosii, untura, sare. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 

luni, 9 ianuarie 2012

Ochiuri la capac cu ciuperci

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.



Ochiuri la capac cu ciuperci



Retetar cum se prepară ochiurile la capac cu ciuperci. 
In ele gasiti ingrediente cum sunt oua, ciuperci, unt, piper, sare. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 

duminică, 8 ianuarie 2012

Pui sote cu ciuperci şi sos de smântână

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Pui sote cu ciuperci şi sos de smântână

Retetar cum se prepara puiul sote cu ciuperci si sos de smantana.  
Se folosesc carne, pui, ciuperci, sos, smantana, unt, yaryavat, ceapa, faina, lapte, sare. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete pot  fi folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg. 

sâmbătă, 7 ianuarie 2012

Rizoto de măruntaie de pasăre

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Rizoto de măruntaie de pasăre

Retetar cum se prepara rizoto de maruntaie de pasare.  
Se folosesc carne, pasare, maruntaie, pipote, ficat, ulei, unt, telină, morcovi, ceapa, faina, bulion, piper, vin, orez. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete pot  fi folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg. 

vineri, 6 ianuarie 2012

Pui cu roşii

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Pui cu roşii 

Retetar cum se prepara puiul cu rosii. .  .  
Se folosesc carne, pui, rosii, untura, ceapa, bulion, pipper, yahar, verdeata, sare. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete pot  fi folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg. 

miercuri, 4 ianuarie 2012

Pui cu ciuperci

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Pui cu ciuperci

Retetar cum se prepara puiul cu ciuperci. .  .  
Se folosesc carne, pui, sos, ciuperci, untura, piper, vin, sos, verdeata, sare. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete pot  fi folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg. 

Papricaş de pui cu sos de smântână

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.



Papricaş de pui cu sos de smântână 



Retetar cum se prepara papricasul de pui cu sos de smantana.  .  
Se folosesc carne, pui, sos, smantana, ceapa, untura, faina, patrunjel, cartofi. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete pot  fi folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg. 

marți, 3 ianuarie 2012

Porumbel cu sos de smântână şi ciuperci

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Porumbel cu sos de smântână şi ciuperci



Retetar cum se prepara porumbeii cu sos de smantana si ciuperci  
Se folosesc carne, porumbei, sos, smantana, ciuperci, unt ceapa, piper, vin.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete pot  fi folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.

luni, 2 ianuarie 2012

Jumări cu brânză telemea

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.



Jumări cu brânză telemea 



Retetar cum se prepară jumarile cu branza telemea. 
In ele gasiti ingrediente cum sunt jumari, oua, branza, telemea, sare, ulei. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 

duminică, 1 ianuarie 2012

Spinare sau pulpă de iepure la frigare

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Spinare sau pulpă de iepure la frigare

Retetar cum se prepară spinerea sau pulpa de iepure la frigare. 
In ele gasiti ingrediente cum sunt carne, iepure, spinere, pulpa, sare, slanina. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.