miercuri, 31 iulie 2013

Papricaş din carne de vită cu cartofi

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Papricaş din carne de vită cu cartofi 

Reţeta – Papricaş din carne de vită cu cartofi - se prepară folosind ingredientele; carne, vită, cartofi, ceapa, pasta tomate, boia, usturoi.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

marți, 30 iulie 2013

Muşchi de vită umplut

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Muşchi de vită umplut 

Reţeta – Muşchi de vită umplut - se prepară folosind ingredientele; carne, vită, muschi, porc, orez, castraveti, ulei, smantana, cartofi, ceapa.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

luni, 29 iulie 2013

Ghiveci din măruntaie de miel

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Ghiveci din măruntaie de miel 

Reţeta – Ghiveci din măruntaie de miel - se prepară folosind ingredientele; carne, miel, măruntaie, patrunjel, ceapa verde, salata verde, tarhon, piper, rosii.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

duminică, 28 iulie 2013

Tocană din carne de vită cu smântână

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Tocană din carne de vită cu smântână 

Reţeta – Tocană din carne de vită cu smântână - se prepară folosind ingredientele; carne, vita, smanatana, ceapa, faina, chimen, cartofi.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

sâmbătă, 27 iulie 2013

Şniţel parizian din carne de vită

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Şniţel parizian din carne de vită 

Reţeta – Şniţel parizian din carne de vită - se prepară folosind ingredientele; carne, vita, antricot, faina, oua, ulei.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

joi, 25 iulie 2013

Şniţel din carne de vită

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Şniţel din carne de vită 

Reţeta – Şniţel din carne de vită - se prepară folosind ingredientele; carne, vita, pulpa, spata, faina, mustar, piper.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

Şniţel din carne de vită cu ceapă

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Şniţel din carne de vită cu ceapă 

Reţeta – Şniţel din carne de vită cu ceapă - se prepară folosind ingredientele; carne, vita, pulpa, spata, ceapa, faina, tomate, boia, vin.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

miercuri, 24 iulie 2013

Şniţel din carne de vită cu orez

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Şniţel din carne de vită cu orez 

Reţeta – Şniţel din carne de vită cu orez - se prepară folosind ingredientele; carne, vita, pulpa, spata, ceapa, orez, boia, ceapa, ardei, patrunjel.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

luni, 22 iulie 2013

Şniţel natur ceh

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Şniţel natur ceh 

Reţeta – Şniţel natur ceh - se prepară folosind ingredientele; carne, vita, vrabioara, faina, tomate, smantana, piper, chimen, cimbru.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

Rulou din carne de vită umplut cu macaroane

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Rulou din carne de vită umplut cu macaroane 

Reţeta – Rulou din carne de vită umplut cu macaroane - se prepară folosind ingredientele; carne, vita, macaroane, pulpa, spata, sunca, faina, morcovi, oua, dafin.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

sâmbătă, 20 iulie 2013

Salată din sfecla rosie

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Salată din sfecla rosie

Reţeta – Salată de sfeclă - se prepară folosind ingredientele; sfacla rosie, ulei, hrean, zahar, sare.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

vineri, 19 iulie 2013

Varză călită

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Varză călită 

Reţeta – Varză călită - se prepară folosind ingredientele; varza, untura, piper, dafin, sare.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

joi, 18 iulie 2013

Garnitură asortată

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Garnitură asortată 

Reţeta – Garnitură asortată - se prepară folosind ingredientele; cartofi, fasole verde, morcovi, orez, unt.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

miercuri, 17 iulie 2013

Salată de andive

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Salată de andive

Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara salata de andive.    
Pentru a le prepara se folosesc andive, ulei, oua, otet, sare.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

marți, 16 iulie 2013

Salată de ardei copţi şi roşii

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Salată de ardei copţi şi roşii 

Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara salata de ardei copti si rosii.    
Pentru a le prepara se folosesc ardei, rosii, marar, ulei, otet.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

duminică, 14 iulie 2013

Tocană cu carne de porc ardelenească

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Tocană cu carne de porc ardelenească 

Reţeta – Tocană cu carne de porc ardelenească - se prepară folosind ingredientele; carne, porc, ceapa, ardei, faina, oua, tomate, boia, patrunjel, supa, sare.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

Şniţel natur din carne de porc

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Şniţel natur din carne de porc

Reţeta – Şniţel natur din carne de porc - se prepară folosind ingredientele; carne, porc, pulpa, spata, untura, faina, patrunjel, supa, sare.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

sâmbătă, 13 iulie 2013

Şniţel de porc Praga

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Şniţel de porc Praga 

Reţeta – Şniţel de porc Praga - se prepară folosind ingredientele; carne, porc, pulpa, spata, sunca, oua, faina, pesmet, cartofi, ceapa, mazare, morcovi.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

vineri, 12 iulie 2013

Rulou de viţel umplut cu ficăţei de pui

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Rulou de viţel umplut cu ficăţei de pui 

Reţeta – Rulou de viţel umplut cu ficăţei de pui - se prepară folosind ingredientele; carne, vitel, ficatei, pui, pulpa, orez, faina, ulei, cartofi, unt, patrunjel, mazare, oua.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

miercuri, 10 iulie 2013

Rulou de viţel umplut cu ciuperci şi orez

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Rulou de viţel umplut cu ciuperci şi orez 

Reţeta – Rulou de viţel umplut cu ciuperci şi orez - se prepară folosind ingredientele; carne, vitel, ciuperci, orez, pulpa, mazere, ulei, ceapa, faina, cartofi, smantana.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

marți, 9 iulie 2013

Pulpă împănată de viţel

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Pulpă împănată de viţel 

Reţeta – Pulpă împănată de viţel - se prepară folosind ingredientele; carne, vitel, pulpa, morcovi, telina, usturoi, slanina, cartofi, patrunjel, faina, ceapa.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

Medalion de viţel

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Medalion de viţel 

Reţeta – Medalion d eviţel - se prepară folosind ingredientele; carne, vitel, pulpa, fainal, ulei, cartofi, oua, piper, patrunjel.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

duminică, 7 iulie 2013

Gulaş vienez

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Gulaş vienez 

Reţeta – Gulaş vienez - se prepară folosind ingredientele; carne, vitel, ceapa, cartofi, patrunjel, chimen, piper, tomate.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

Escalop de viţel cu sos de vin

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Escalop de viţel cu sos de vin 

Reţeta – Escalop de viţel cu sos de vin - se prepară folosind ingredientele; carne, vitel, vin, pulpa, ulei, faina, sare.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

sâmbătă, 6 iulie 2013

Escalop de viţel clujean

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Escalop de viţel clujean

Reţeta – Escalop de viţel clujean - se prepară folosind ingredientele; carne, vitel, pulpa, faina, mazare, morcovi, ficat, cartofi, ciuperci.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

vineri, 5 iulie 2013

Ciolan de viţel cu sos papricat

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Ciolan de viţel cu sos papricat 

Reţeta – Ciolan de viţel papricat - se prepară folosind ingredientele; carne, vitel, ceapa, ulei, faina, rosii, smantana, ardei, cartofi.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

miercuri, 3 iulie 2013

Dovlecei cu carne de vitel

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Dovlecei cu carne de vitel 

Reţeta – Dovlecei cu carne de vitel - se prepară folosind ingredientele; carne, vitel, dovlecei, rosii, patrunjel, piper, supa.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

marți, 2 iulie 2013

Budincă de orez cu sos de cacao

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Budincă de orez cu sos de cacao 

Reţeta – Budincă din orez cu sos de cacao - se prepară folosind ingredientele; orez, sos, cacao, lapte, margarina, zahar.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

luni, 1 iulie 2013

Budică din pâine albă cu mere

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Budică din pâine albă cu mere 

Reţeta – Budincă din tăipâine albă cu mere- se prepară folosind ingredientele; paine, mere, lapte, oua, zahar, amidon, margarina.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

Budnică din tăiţei cu mac

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Budincă din tăiţei cu mac 

Reţeta – Budincă din tăiţei cu mac- se prepară folosind ingredientele; tăiţei, mac, faina, oua, unt, zahar.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.