joi, 29 ianuarie 2015

Cremă din legume

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Cremă din legume 


Reţeta – Cremă din legume –  se prepara folosind ingredientele: morcovi, cepa, cartofi, ţelină, mazăre, lapte, ouă.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

miercuri, 28 ianuarie 2015

Cremă din orez

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Cremă din orez 


Reţeta – Cremă din orez –  se prepara folosind ingredientele: orez, oua, arpacaş, lapte, paine.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

Cremă din ciuperci cu carne de găină

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Cremă din ciuperci cu carne de găină  


Reţeta – Cremă din ciuperci cu carne de găină  –  se prepara folosind ingredientele: carne, gaina, ciuperci, ceapa, patrunjel, oua, morcovi.  
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

duminică, 25 ianuarie 2015

Creier de vită în aspic

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Creier de vită în aspic 

Reţeta – Creier de vită în aspic  –  se prepara folosind ingredientele: vita, creier, morcovi, ceapa, dafin, piper, gogosari, castraveti.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

vineri, 23 ianuarie 2015

Ardei umpluţi cu salată de vinete şi roşii

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Ardei umpluţi cu salată de vinete şi roşii 


Reţeta – Ardei umpluti cusalata de vinete si rosii –  se prepara folosind ingredientele: vinete, rosii, ceapa, ulei, sare.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

joi, 22 ianuarie 2015

Pateu din ficat de porc în aspic

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Pateu din ficat de porc în aspic 


Reţeta – Pateu din ficat de porc in aspic –  se prepara folosind ingredientele: porc, ficat, smantana, ceapa, piper, oua, coniac.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

joi, 15 ianuarie 2015

Creier de vită cu salată a la rus în aspic

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Creier de vită cu salată a la rus în aspic 


Reţeta – Creier de vită cu salată a la rus în aspic –  se prepara folosind ingredientele: vita, creier, morcovi, piper, ceapa, dafin.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

marți, 13 ianuarie 2015

Piftie cu carne de curcan

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Piftie cu carne de curcan 


Reţeta – Piftie cu carne de curcan –  se prepara folosind ingredientele: carne, curcan, morcovi, patrunjel, ceapa, oua.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

luni, 12 ianuarie 2015

Ouă umplute cu pateu de ficat

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate. 


Ouă umplute cu pateu de ficat 


Reţeta – Ouă umplute cu pateu de ficat –  se prepara folosind ingredientele: oua, ficat, pateu, salata verde.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

sâmbătă, 10 ianuarie 2015

Ouă umplute cu legume

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Ouă umplute cu legume 


Reţeta – Ouă umplute cu legume –  se prepara folosind ingredientele: oua, morcovi, telina, cartofi, mazare, fasole, branza.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

joi, 8 ianuarie 2015

Roşii umplute cu salată a la rus

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Roşii umplute cu salată a la rus 


Reţeta – Roşii umplute cu salată a la rus –  se prepara folosind ingredientele: rosii, patrunjel, maioneza, unt.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

Ouă Cazino

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Ouă Cazino

Reţeta – Oua Czino –  se prepara folosind ingredientele: oua, mustar, unt, maioneza, piper, sare.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.