joi, 26 februarie 2015

Gulaş berlinez

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. 


Gulaş berlinez 


Reţeta – Gulaş berlinez –  se prepara folosind ingredientele; carne, porc, chimen, smantana, ceapa, lapte, piper.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

miercuri, 25 februarie 2015

Gulaş cu sos de smântână

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. 


Gulaş cu sos de smântână 


Reţeta – Gulaş cu sos de smântână –  se prepara folosind ingredientele; smantana, pui, faina, chimen, piper.

marți, 24 februarie 2015

Găină sau pui garni cu castane

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. 


Găină sau pui garni cu castane


Reţeta – Găină sau pui garni cu castane –  se prepara folosind ingredientele; castane, ceapa, orez, stafide, sare.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

luni, 23 februarie 2015

Fasole albă cu cârnaţi

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. 


Fasole albă cu cârnaţi 


Reţeta – Fasole albă cu cârnaţi –  se prepara folosind ingredientele; bulion, cimbru, usturoi, ceapă.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

duminică, 22 februarie 2015

Friptură cehă

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. 


Friptură cehă 


Reţeta – Friptură cehă –  se prepara folosind ingredientele; carne, vaca, piper, bulion.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

Fricassee de miel cu mazăre şi găluşti de cartofi

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante.

Fricassee de miel cu mazăre şi găluşti de cartofi 

Reţeta – Fricassee de miel cu mazăre şi galuşti de cartofi –  se prepara folosind ingredientele; carne, miel, mazare, cartofi. ceapa, faina, nt
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

sâmbătă, 21 februarie 2015

Fricando de porc braise cu sos alb

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante


Fricando de porc braise cu sos alb 


Reţeta – Fricando de porc braise cu sos alb –  se prepara folosind ingredientele; carne, porc, sunca Praga, lapte, smantana, telina, castraveti, faina.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

joi, 19 februarie 2015

Frăgărui de miel în prapur

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante


Frigărui de miel în prapur 


Reţeta – Frigărui de miel în prapur –  se prepara folosind ingredientele; carne, miel, maruntaie, prapus, piper, ceapa, ardei, rosii.

miercuri, 18 februarie 2015

Friptură de porc Bakoni

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Friptură de porc Bakoni 

Reţeta – Friptura de porc Bakoni –  se prepara folosind ingredientele; carne, ceapa, pulpa, boia, ciuperci, slanina.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

sâmbătă, 14 februarie 2015

Crochete din creier cu sos tartar

Reţete, gramaje şi preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate. 


Crochete din creier cu sos tartar 

Reţeta – Crochete din creier cu sos tartar –  se prepara folosind ingredientele: creier, piper, patrunjel, faina, oua.  
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

vineri, 13 februarie 2015

Drob din măruntaie de porc

Reţete, gramaje şi preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate. 


Drob din măruntaie de porc 


Reţeta – Drob din măruntaie de porc –  se prepara folosind ingredientele: carne, porc, ficat, plamani, limba, splina, ceapa, faina, oua.  
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

miercuri, 11 februarie 2015

Rulou cu carne de porc şi ciuperci

Reţete, gramaje şi preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Rulou cu carne de porc şi ciuperci 


Reţeta – Rulou cu carne de porc şi ciuperci –  se prepara folosind ingredientele: care, porc, ciuperci, ceapa, piper, patrunjel, smantana.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

Tartine calde cu legume

Reţete, gramaje şi preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate. 


Tartine calde cu legume 


Reţeta – Tratine calde cu legume –  se prepara folosind ingredientele: paine, morcovi, ciuperci, mazare, mere. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

luni, 9 februarie 2015

Tartine calde cu ouă ochiuri, şuncă şi caşcaval

Reţete, gramaje şi preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate. 


Tartine calde cu ouă ochiuri, şuncă şi caşcaval 


Reţeta – Tartine calde cu ouă ochiuri, şuncă şi caşcaval –  se prepara folosind ingredientele: oua, sunca, cascaval.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

Supă cu varză

Reţete, gramaje şi preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate. 


Supă cu varză 


Reţeta – Supă cu varză –  se prepara folosind ingredientele: varza, ceapa, morcovi, telina, fidea.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

duminică, 8 februarie 2015

Omletă ţărănească

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. 


Omletă ţărănească 


Reţeta – Omletă ţărănească –  se prepara folosind ingredientele: oua, costita afumata, ceapa, cartofi, patrunjel.

sâmbătă, 7 februarie 2015

Chifteluţe semivegetariene

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. 


Chifteluţe semivegetariene 


Reţeta – Chifteluţe semivegetariene –  se prepara folosind ingredientele: carne, vita, porc, patrunjel, morcovi, telina.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

vineri, 6 februarie 2015

Ouă moi în tarte Zingara

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. 


Ouă moi în tarte Zingara 

Reţeta – Ouă moi în tarte Zingara –  se prepara folosind ingredientele: oua, ciuperci, sunca, cascaval, patrunjel, piper.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

joi, 5 februarie 2015

Consome

Reţete, gramaje şi preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate. 


Consome 


Reţeta – Consome –  se prepara folosind ingredientele: carne, vita, oase, pastarnac, telina, cepa.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

miercuri, 4 februarie 2015

Cremă de spanac

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate. 


Cremă de spanac 


Reţeta – Cremă de spanac –  se prepara folosind ingredientele: spanac, ceapa, margarina, oua, faina.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

marți, 3 februarie 2015

Tartine calde Neptun

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Tartine calde Neptun 


Reţeta – Tartine calde Neptun –  se prepara folosind ingredientele: paine, oua, ciuperci, lapte, sunca, cascaval.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

Cremă din mazăre

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. 


Cremă din mazăre 


Reţeta – Cremă din mazăre –  se prepara folosind ingredientelemazare, ceapa, margarina, lapte, oua, pâine, făină.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

luni, 2 februarie 2015

Cremă din fasole boabe

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Cremă din fasole boabe 


Reţeta – Cremă din fasole boabe  –  se prepara folosind ingredientele: fasole, patrunjel, morcovi, cepa, faina.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.