joi, 22 decembrie 2011

Medalion de căprioară cu sos şi ciuperci

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Medalion de căprioară cu sos şi ciuperci 

Retetar cum se prepară medalionul de caprioara cu sos si ciuperci  .
Acesta retata include materii prime cum sunt carne, caprioara, sos, ciuperci, pulpa, untura, paine, unt, sare.
Retetale prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.



Pentru a vedea reteta apasa foto:







Mai multe retete pe 
http://reteteretetarefan.blogspot.com/




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu