sâmbătă, 31 decembrie 2011

Ouă moi cu sos alb şi ciuperci în tarte

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Ouă moi cu sos alb şi ciuperci în tarte

Retetar cum se prepara ouale moi cu sos alb si ciuperci in tarte.  
Se folosesc oua, tarte, ciuperci, sos, unt, faina, sare, lapte, piper, sare.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete pot  fi folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.

joi, 29 decembrie 2011

Sarmale de vânat în foi de viţă

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Sarmale de vânat în foi de viţă 

Retetar cum se prepara sarmalele de vanat, în foi de vita.  
Se folosesc carne, mistret, caprior, ceapa, untura, orez, piper, morcovi, telina.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete pot  fi folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.

Scăricică de porc la grătar

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Scăricică de porc la grătar 

Retetar cum se prepara scaricica de porc la gratar.  
Se folosesc carne, porc, piept, sare.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete pot  fi folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.

miercuri, 28 decembrie 2011

Fazan la tavă

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Fazan la tavă 

Retetar cum se prepara fazanul la tava.  
Se folosesc carne, fazan, slanină, zarzavat, untura, piper, sare.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete pot  fi folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.

marți, 27 decembrie 2011

Raţă sau gâscă cu sos de smântână şi ciuperci

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Raţă sau gâscă cu sos de smântână şi ciuperci



Retetar cum se prepara rata sau gasca cu sos de smantana si ciuperci.  
Se folosesc carne, rata, gasca, untura, ceapa, ulei, smantana, ciuperci.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete pot  fi folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.

luni, 26 decembrie 2011

Frigărui asortate

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.



Frigărui asortate 



Retetar cum se prepară frigaruile asortate. 
]n ele gasiti ingrediente cum sunt carne, vaca, porc, sare
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg. 

sâmbătă, 24 decembrie 2011

Blanchete de pui cu orez

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Blanchete de pui cu orez 

Retetar cum se prepară blancehte de pui cu orez .
Acesta retata include materii prime cum sunt; carne, pui, zarzavat, ceapa, unt, faina, orez, oua.
Retetale prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.

Muşchi de porc mistreţ cu sos şi smântână

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Muşchi de porc mistreţ cu sos şi smântână 

Retetar cum se prepară muschi de porc mistret cu sos de smantana  .
Acesta retata include materii prime cum sunt carne, muschi, porc, mistret, sos, samntana,untura, faina, unt.
Retetale prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.

vineri, 23 decembrie 2011

Medalion de porc mistreţ cu sos picant

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Medalion de porc mistreţ cu sos picant 

Retetar cum se prepară medalionul de porc mistret cu sos picant  .
Acesta retata include materii prime cum sunt carne, porc, mistret, sos picant, muschi, untura, bulion, zarzavat, ceapa.
Retetale prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.

joi, 22 decembrie 2011

Medalion de căprioară cu sos şi ciuperci

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Medalion de căprioară cu sos şi ciuperci 

Retetar cum se prepară medalionul de caprioara cu sos si ciuperci  .
Acesta retata include materii prime cum sunt carne, caprioara, sos, ciuperci, pulpa, untura, paine, unt, sare.
Retetale prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.

miercuri, 21 decembrie 2011

Pui cu gutui şi sos de smantana

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Pui cu gutui şi sos de smantana 

Retetar cum se prepară pui cu gutui şi sos de smântână  .
Acesta retata include materii prime cum sunt carne, unt, faina, smantana.
Retetale prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.

marți, 20 decembrie 2011

Pasăre rasol cu orez şi sos suprem

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Pasăre rasol cu orez şi sos suprem 

Retetar cum se prepară pasarea cu orez si sos suprem  .
Acesta retata include materii prime cum sunt carne, vaca, pasare, faina, morcovi, ceapa, unt, telina, orez. .
Retetale prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.

luni, 19 decembrie 2011

Frigărui asortate

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Frigărui asortate 



Retetar cum se prepară frigaruile asortate  .
Acesta retata include materii prime cum sunt carne, vaca, porc, sare.
Retetale prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.

vineri, 16 decembrie 2011

Pui la tavă

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Pui la tavă 



Retetar cum se prepara puiul la tava.  
Se folosesc pui, unutra, sare, tava.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete pot  fi folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.

joi, 15 decembrie 2011

Gâscă sau raţă cu castraveţi

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Gâscă sau raţă cu castraveţi 

Retetar cum se prepară gasca sau rata cu castraveti  .
Acesta retata include materii prime cum sunt; carne, gasca, rata, castraveti, untura, ceapa, bulion, ardei, rosii, castraveti.
Retetale prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.

miercuri, 14 decembrie 2011

Curcan umplut cu castane

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Curcan umplut cu castane

Retetar cum se prepară curcanul umplut cu castane  .
Acesta retata include materii prime cum sunt; carne, curcan, castane, carne, porc, untura, piper, cartofi.

marți, 13 decembrie 2011

Pui cu mazăre

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Pui cu mazăre 

Retetar cum se prepară puiul cu mazare  .
Acesta retata include materii prime cum sunt; carne, pui, mazare, untura, ceapa, faina, bulion, rosii, zahar, marar.
Retetale prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.

duminică, 11 decembrie 2011

Friptură braze sau braise de pasăre cu ciuperci

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Friptură braze sau braise de pasăre cu ciuperci 

Retetar cum se prepară friptura breeze sau braise cu pasare si cu ciuperci  .
Acesta retata include materii prime cum sunt; carne, pasare, ciuperci, ulei, zarzavat, telina, ceapa, unt.
Retetale prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.

sâmbătă, 10 decembrie 2011

Ciulama de pasăre cu mămăliguţă

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Ciulama de pasăre cu mămăliguţă 

Retetar cum se prepară ciulamaua de pasare cu mamaliga .
Acesta retata include materii prime cum sunt; carne, pasare, unt, faina, telina, ceapa,oua.
Retetale prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.


vineri, 9 decembrie 2011

Gâscă sau raţă cu varză

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Gâscă sau raţă cu varză 

Retetar cum se prepară gasca sau rata cu varza  .
Acesta retata include materii prime cum sunt; carne, gasca, rata, varza, untura, ceapa, bulion, boia, piper, rosii, .
Retetale prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.

joi, 8 decembrie 2011

Pui parizian cu garnitură de cartofi

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Pui parizian cu garnitură de cartofi 

Retetar cum se prepară puiul parizian cu garnitura de cartofi  .
Acesta retata include materii prime cum sunt; carne, pui, oua, faina, ulei, cartofi, unt, patrunjel.
Retetale prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.


miercuri, 7 decembrie 2011

Jigo de berbec cu fasole albă

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Jigo de berbec cu fasole albă 

Retetar cum se prepară jigo de barbec cu fasole alba .
Acesta retata include materii prime cum sunt; carne, pulpa, berber, sare, untura, piper, usturoi, ceapa, fasole, alba.
Retetale prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.


marți, 6 decembrie 2011

Friptură de miel la tavă

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Friptură de miel la tavă

Retetar cum se prepară friptura de miel la tava .
Acesta retata include materii prime cum sunt; miel, carne, untura, sare.
Retetale prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.

luni, 5 decembrie 2011

Papricaş de miel cu găluşti

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Papricaş de miel cu găluşti 

Retetar cum se prepară papricasul de miel cu ciuperci .
Acesta retata include materii prime cum sunt; miel, untura, bulion, boia, ceapa, piper, verdeata, sare.
Retetale prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.


sâmbătă, 3 decembrie 2011

Miel cu ciuperci

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Miel cu ciuperci 

Retetar cum se prepară mielul cu ciuperci. .
Acesta retata include materii prime cum sunt; carne, miel, untura, ciuperci, vin, verdeata, sos.
Retetale prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.

joi, 1 decembrie 2011

Varză lucicos

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Varză lucicos

Retetar cum se prepară varza lucicos .
Se folosesc carne, porc, varza, marar, smantana, faina, marar, rosii, untura, otat, zahar .
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete pot  fi folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.

Varză creaţă umplută

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Varză creaţă umplută 

Retetar cum se prepară varza creata umpulta .
Se folosesc carne, porc, untura, vaca, untura, cimbru, oase, bulion, ceapa .
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete pot  fi folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.