vineri, 23 martie 2012

Omletă umplută cu Bruxelles şi parmezan

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Omletă umplută cu Bruxelles şi parmezan 

Retetar cum se prepară omleta umpluta cu Bruxelles si parmezan.
In ele gasiti ingrediente oua, Bruxelles, parmezan, unt, cascaval, sare.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.



Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg. Apasati pe foto.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu