miercuri, 11 iulie 2012

Papricaş din rinichi de porc cu orez

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Papricaş din rinichi de porc cu orez

Retetarerestaurante.blogspot.com îţi oferă retetar cum se prepara papricasul din rinichi de porc cu orez.     
In ele gasiti ingrediente carne, porc, rinichi, orez, ceapa, ardei, boia, orez, faina, piper, vin.  
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 



Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg. Apasati pe foto.








Un comentariu:

  1. Doamnelor și domnilor și adulții pot aplica pentru programul nostru de donatori, unde donatorii cu CERTIFICATUL lor de DONATOR pot dona și pot fi recompensați pentru salvarea unei vieți

    Oferim donatorilor noștri 1187000 USD pentru rinichi

    Donatorul care dorește să doneze alte organe poate specifica și...

    Contactați doctodrsimonponcemd@gmail.com
    Pentru mai multe informatii..

    RăspundețiȘtergere