sâmbătă, 31 martie 2012

Momiţe la grătar

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


 Momiţe la grătar 



Retetar cum se prepară maomitele la gratar.
In ele gasiti ingrediente momite, ulei, sare, fudulii.

Mămăligă simplă

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Mămăligă simplă 

Retetar cum se prepară mamaliga simpla.
In ele gasiti ingrediente mamlai, unura, sare.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

vineri, 30 martie 2012

Budică cu brânză de vaci

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Budică cu brânză de vaci 



Retetar cum se prepară budica cu branza de vaci.
In ele gasiti ingrediente branza, vaci, lapte, amidon, oua, vanilina, sipro, zahar.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

joi, 29 martie 2012

Muşchi de berbec frigărui

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Muşchi de berbec frigărui

Retetar cum se prepară frigarui cu muschi de berbec.
In ele gasiti ingrediente carne, berbec, muschi, cimbru, sare.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

miercuri, 28 martie 2012

Miel la frigare

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Miel la frigare

Retetar cum se prepară mielul la frigare.
In ele gasiti ingrediente carne, miel, piept, spata, pulpa, cotlet, untura, sare.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

marți, 27 martie 2012

Friptură de berbec la proţap, chebab

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Friptură de berbec la proţap, chebab 

Retetar cum se prepară friptura de berbec la protap, chebab.
In ele gasiti ingrediente carne, berbec, ardei, ceapa, piper, cimbru, vin, sare.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

Şniţel pane de căprioară

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Şniţel pane de căprioară 

Retetar cum se prepară snitelul pane de caprioara.
In ele gasiti ingrediente carne, caprioara, oua, faina, pemet, untura, sare.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

luni, 26 martie 2012

Regut de iepure vânătoresc

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Regut de iepure vânătoresc

Retetar cum se prepară ragut de iepure vanatoresc.
In ele gasiti ingrediente carne, iepure, ceapa, untura, ciuperci, cartofi, bulion, boia, usturoi, piper.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

Muşchi de porc la grătar

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Muşchi de porc la grătar

Retetar cum se prepară muschiul de porc la gratar.
In ele gasiti ingrediente carne, porc, muschi, sare.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

duminică, 25 martie 2012

Icre de crap sau ştiucă

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Icre de crap sau ştiucă



Retetar cum se prepară icrele de crap sau stiuca.
In ele gasiti ingrediente peste, icre, crap, stiuca, ulei, sifon, lamaie, masline, ceapa, salata.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

Crap cu măsline

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Crap cu măsline



Retetar cum se prepară crapul cu masline.
In ele gasiti ingrediente peste, crap, masline, ulei, ceapa, lamaie, arpagic, tomate, vin, faina
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

Pui de baltă cu sos Menuiere

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Pui de baltă cu sos Menuiere 



Retetar cum se prepară puiul de balta cu sos Menuiere.
In ele gasiti ingrediente pui, balta, pulpe, faina, sos, sare.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

Plachie din crap

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Plachie din crap



Retetar cum se prepară plachie din crap.
In ele gasiti ingrediente paste, crap, ceapa, ulei, tomate, boia, vin, usturoi, cimbru, piper.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

Salata de marule

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Salata de marule

Retetar cum se prepară salata de marule
In ele gasiti ingrediente marule, ulei, otet, marar, sare.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

Patricieni la tigaie

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Patricieni la tigaie

Retetar cum se prepară patricienii la tigaie.
In ele gasiti ingrediente patricieni, carnati, ulei.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

sâmbătă, 24 martie 2012

Cotlet de porc cu usturoi

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Cotlet de porc cu usturoi

Retetar cum se prepară cotletul de porc cu usturoi.
In ele gasiti ingrediente carne, porc, cotlet, usturoi, untura, faina, piper.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

vineri, 23 martie 2012

Omletă umplută cu Bruxelles şi parmezan

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Omletă umplută cu Bruxelles şi parmezan 

Retetar cum se prepară omleta umpluta cu Bruxelles si parmezan.
In ele gasiti ingrediente oua, Bruxelles, parmezan, unt, cascaval, sare.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

joi, 22 martie 2012

Omletă cu muşchi ţigănesc

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Omletă cu muşchi ţigănesc

Retetar cum se prepară omleta cu muschi tiganesc.
In ele gasiti ingrediente oua, muschi, tiganesc, untura, sare.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

miercuri, 21 martie 2012

Rotogoale sau fudulii de berbec la grătar

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Rotogoale sau fudulii de berbec la grătar

Retetar cum se prepară rotogoalele sau fuduliile de berbec la gratar.
In ele gasiti ingrediente carne, berbec, fudulii, totogoale, sare.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

Frigărui asortate cu organe

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Frigărui asortate cu organe 

Retetar cum se prepară frigaruile asortate cu organe.
In ele gasiti ingrediente carne, vaca, porc, muschi, ficat, rinichi, sare.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

marți, 20 martie 2012

Frigărui cu măruntaie de miel

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Frigărui cu măruntaie de miel 



Retetar cum se prepară frigaruile cu maruntaie de miel.
In ele gasiti ingrediente carne, miel, maruntaie, piper, sare. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

Tocană de porc mistreţ

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Tocană de porc mistreţ 



Retetar cum se prepară tocana de porc mistret
In ele gasiti ingrediente carne, porc, mistret, ceapa, untura, bulion, usturoi, cimbru, piper. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

luni, 19 martie 2012

Caşcaval sufle

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Caşcaval sufle

Retetar cum se prepară cascavalul sufle. 
In ele gasiti ingrediente cum sunt cascaval, faina, oua, unt, ulei, sare. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 

duminică, 18 martie 2012

Scăricică de porc la grătar

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Scăricică de porc la grătar 

Retetar cum se prepară scaricica de porc la gratar. 
In ele gasiti ingrediente cum sunt carne, porc, piept cu os. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 

sâmbătă, 17 martie 2012

Salată de ţelină cu smântână

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Salată de ţelină cu smântână 

Retetar cum se prepară salata de telina cu smantana.
In ele gasiti ingrediente telina, smantana, oua, sare, zahar. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.


vineri, 16 martie 2012

Sufleu de vinete

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Sufleu de vinete 


Retetar cum se prepară sufleul de vinete.
In ele gasiti ingrediente vinete, unt, oua, lapte, faina, sare. 

joi, 15 martie 2012

Pasta de peşte

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Retetar cum se prepară snitelul pasta de peste.
In ele gasiti ingrediente peste, oua, sare, lamaie, ulei, aspic, gelatina, tarhon. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

miercuri, 14 martie 2012

Şniţel pane din carne de vită

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Retetar cum se prepară snitelul pane din carne de vita.
In ele gasiti ingrediente carne, vita, faina, oua, pesmet, ulei, piper. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

marți, 13 martie 2012

Melci rasol cu mujdei de usturoi

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Retetar cum se prepară melcii raso cu mujdei de usturoi.
In ele gasiti ingrediente melci, usturoi, ceapa, morcovi, dafin. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.

luni, 12 martie 2012

Mititei cu prapure

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.



Retetar cum se prepară pititeii cu prapure.
In ele gasiti ingrediente carne, vaca, prapure, bicarbonat, cimbru, usturoi. 

duminică, 11 martie 2012

Papricaş cu porc mistreţ vânătoresc

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Retetar cum se prepară papricasul cu porc mistret vanatoresc.
In ele gasiti ingrediente carne, mistret, ciuperci, untura, ceapa, usturoi, piper, boia, vin, cimbru.  
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 

sâmbătă, 10 martie 2012

Ciuperci la grătar

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Retetar cum se prepară ciupercile la gratar.
In ele gasiti ingrediente ciuperci, piper, verdeata, ulei, sare.  
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 

vineri, 9 martie 2012

Pilaf de prepeliţă

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Retetar cum se prepară pilaful de prepelita.
In ele gasiti ingrediente carne, prepelita, morvoci, cepa, telina, orez, oase, sare.  
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 

joi, 8 martie 2012

Muşchi de vacă la grătar

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Retetar cum se prepară muschiul de vaca la gratar.
In ele gasiti ingrediente carne, vaca, sare,
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 

miercuri, 7 martie 2012

Pulpă de căprioară la tavă

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Retetar cum se prepară pulpa de caprioara la tava.
In ele gasiti ingrediente carne, caprioara, pulpa, slanina, ceap, morcovi, usturoi, untura, sare,
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 

Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg. Apasati pe foto. 






marți, 6 martie 2012

Raţă sau gâscă sălbatecă la tavă

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.



Retetar cum se prepară tata sau gacsa salbateca la tava.
In ele gasiti ingrediente carne, rata, gasca, untura, morcovi, ceapa, usturoi,
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 

luni, 5 martie 2012

Carote sote

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Retetar cum se prepară carote sote.
In ele gasiti ingrediente carote, unt, zahar, sare,
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 

duminică, 4 martie 2012

Varză roşie călită

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Retetar cum se prepară varza rosie calita.
In ele gasiti ingrediente varza, rosie, alba, otet, zahar, smantana,
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 

sâmbătă, 3 martie 2012

Supă gulaş

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.



Retetar cum se prepară supa gulas.
In ele gasiti ingrediente carne, vaca, ceapa, cartofi, faina, oua, chimen, boia, untura,

vineri, 2 martie 2012

Cremă de macaroane

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Retetar cum se prepară crema de macaroane.
In ele gasiti ingrediente macaroane, faina, unt, lapte, oua, cascaval, oase, sare. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 

joi, 1 martie 2012

Ciorbă ţărănescă de viţel

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Retetar cum se prepară ciorba taraneaca de vitel 
In ele gasiti ingrediente carne, vitel, morcovi, telina, ceapa, cartofi, arde, varza, rosii, bulion. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.