Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.
Rinichi cu sos a la rus
Reţeta – Rinichi cu sos a la rus – se prepara folosind ingredientele; castraveti,
morcovi, ceapa, telina, faina.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje,
valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite
pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică.
Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în
majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de
ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele,
pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.
Va dorim succes în aplicarea lor si poftă bună. Urmariţi reţetele în
format jpg. Reţeta o găsiţi pe foto.
Doamnele și domnii și adulții pot aplica pentru programul nostru de donatori, în cazul în care donatorii cu CERTIFICATUL DE DONANT pot dona și primi recompensa pentru salvarea unei vieți
RăspundețiȘtergereOferim donatorilor noștri 1187000 $ pentru rinichi
Donatorul dispus să doneze alte organe poate specifica, de asemenea ....
Contactați doctodrsimonponcemd@gmail.com
Pentru mai multe informatii..