luni, 11 iulie 2016

Tocană de primăvară cu carne de miel sau viţel

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Tocană de primăvară cu carne de miel sau viţel 


Reţeta – Tocană de prmăvară cu carne de miel sau viţel - se prepara folosind ingredientele; carne, miel, vitel, ceapa, salata, bulion, usturoi.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

Va dorim succes în aplicarea lor si poftă bună. Urmariţi reţetele în format jpg. Reţeta o găsiţi pe foto.






Un comentariu:

  1. Buna ziua! va rog daca sepoate sa imi spuneti cum se numeste retetarul.L-am avut si nu il mai am. Am nevoie de el pentru ca este singurul cu calculul nutrientilor. Felicitari pentru blog.

    RăspundețiȘtergere