joi, 2 aprilie 2015

Fileuri din carne de porc

Reţete, gramaje şi mod de preparare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Fileuri din carne de porc 


Reţeta – Fileuri din carne de porc  - se prepara folosind ingredientele; carne, porc, pulpa, unt, ciuperci, usturoi.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.

Va dorim succes în aplicarea lor si poftă bună. Urmariţi reţetele în format jpg. Reţeta o găsiţi pe foto.





Un comentariu:

  1. poti sa imi spui numele cartilor din care ai luat retetele. Una din ele e sigur o carte de pe vremea comunista pentru restaurante si alimentatie publica. am avut-o in mana acum 12-13 ani, dar nu am scanat niciodata prima pagina ci doar cateva retete ce m-au interesat. cea de a doua e noua.

    RăspundețiȘtergere