duminică, 29 aprilie 2012

Muşchi de porc la frigare, împănat cu slănină, usturoi şi mălai

Reţete, gramaje şi mod de preperare a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.



Muşchi de porc la frigare, împănat cu slănină, usturoi şi mălai



Retetar cum se prepară muschiul de porc la frigare, impanat cu slanina, usturoi si malai
In ele gasiti ingrediente cum sunt carne, porc, muschi, slanina, usturoi, malai. 
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 



Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg. pe foto. 












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu