luni, 9 aprilie 2012

Tocană de primăvară cu carne de miel

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Tocană de primăvară cu carne de miel 



Retetar cum se prepara tocana de primavara cu carne de miel. 
Se folosesc carne, miel, salata, verde, ceapa, tomate, usturoi, faina, patrunjel, iaurt, piper.  
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete pot  fi folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri. 
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg. 


Pentru a vedea reteta apăsaţi foto. 









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu