miercuri, 12 martie 2014

Friptură breze din carne de pui cu ciuperci

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.


Friptură breze din carne de pui cu ciuperci


Reţeta – Friptura breze din carne de pui cu ciuperci - se prepara folosind ingredientele; carne, pui, ciuperci, morcvoi, patrunjel, telina, ceapa, usturoi
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Reţete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. De remarcat că, în majoritatea cazurilor, la 100 de porţii se folosesc cantităţi mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucătarii care cunosc reţetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizează nunţi sau botezuri.


Va dorim succes în aplicarea lor si poftă bună. Urmariţi reţetele în format jpg. Reţeta o găsiţi pe foto.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu