marți, 8 noiembrie 2011

Purcel de lapte la tavă

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Purcel de lapte la tavă

Retetar cum se prepară purcelul de lapte la tavaa. Se folosesc carne de purcel, ulei, rom si sare.  
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la  100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg. 



Pentru a vedea reteta apăsaţi foto. 



Mai multe retete pe
http://reteteretetarefan.blogspot.com/



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu