joi, 17 noiembrie 2011

Rinichi de porc cu sos de ceapă şi găluşte de franzelă

Reţete, gramaje şi mod de preperarea a meniurilor pentru restaurante. Reţetare omologate.

Rinichi de porc cu sos de ceapă şi găluşte de franzelă  

Retetar cum se prepară rinichi de porc cu sos de sepapa si galuste de franzela. .
Se folosesc rinichi porc, ceapa, paine, dafin, boia, smantana, oua, piper, zahar, untura, verdeata, sare, vin.
Retetele prezentate pe retetarerestaurante.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate. Retete pot  fi folosite pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii.  De remarcat ca, in majoritatea cazurilor, la 100 de portii se folosesc cantitati mai reduse de ingrediente, aceasta fiind un avantaj pentru bucatarii care cunosc retetele, pentru restaurante sau pentru cei care organizeaza nunti sau botezuri.
Va dorim succes in aplicarea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg. 



Pentru a vedea reteta apăsaţi foto. 



Un comentariu:

  1. Doamnelor și domnilor și adulții pot aplica pentru programul nostru de donatori, unde donatorii cu CERTIFICATUL lor de DONATOR pot dona și pot fi recompensați pentru salvarea unei vieți

    Oferim donatorilor noștri 1187000 USD pentru rinichi

    Donatorul care dorește să doneze alte organe poate specifica și...

    Contactați queensroyalhospital@gmail.com
    Pentru mai multe informatii..

    RăspundețiȘtergere